Assassins Creed Revelations Multiplayer Beta gameplay

Egy új videót nézhetünk meg az Assassin's Creed: Revelations multiplayer bétájából.

Dead Island, csoszog a DLC

Alig jött ki a Dead Island, máris DLC-ről csiripelnek a verebek. A The Bloodbath Arena ismerős lehet azoknak akik előrendelték korábban a játékot. A hónap végén esedékes DLC, ugyanis ezt fogja taralmazni, kb. 10 dolláros áron. Ez 4 pályát tesz elérhetővé, és folyamatosan özönlenek ránk a zombik, az itt összegyűjtött pontokoat pedig felhasznáhatjuk a kampányban, hogy tápoljuk a kiválasztott hősünket.

Meglepetés a masseffect.hu-n!

Sziasztok HunGamer Blog olvasók!

"IMP vagyok a masseffect.hu főszerkesztője és örömmel jelenthetem be, hogy az oldalunk most ünnepli a fennállásának első évét szóval 1 évesek lettünk.
Ebből kifolyólag szeretnénk benneteket egy nyereményjátékra invitálni mellyel Mass Effect es cuccot/cuccokat tudtok nyerni. Ehhez nem kell mást tennetek, mint elolvassátok az oldalunkon azt, hogy miképpen tudjátok megnyerni azokat a cuccokat. Ezen felül, ha eddig nem tudtátok végigjátszani Magyarul a Lair Of The Shadowbroker, Genesis, Arrival DLC –ket akkor ajánlom figyelmetekbe a letöltés szekciónkat, ami tartalmazza a legfrissebb Honosítás verzióját a fent említett DLC – nek vagy ha egyszerűen van valami észrevételed a játékkal kapcsolatban és/vagy csak dumálni szeretnél, a játékról akkor ott van a legújabb fórumunk mely vár benneteket."

Szóval Nyereményekre föl!!!