Dragon Age 2: Mark of the Assassin DLC Trailer

Október 11-én jelenik meg a DA2 következő DLC-je, a Mark of the Assassin. Az alábbi bemutató a letölthető tartalom debütálását mutatja meg, némi infóval megfűszerezve.

Final Fantasy XIII-2 - TGS 2011 Trailer

Gyönyörű, látványos bemutatóval jelentkezik a Final Fantasy XIII-2. Érdemes megnézni! Megjelenés 2012 elején, a Square Enix forgalmazásában.

F1 2011 - Launch Trailer

Ezt is megértük, megkapta az utolsó előzetesét az F1 2011 játék.

The World of Darkness egy kis infó

Még messze a The Wolrd of Darkness megjelenése, de itt egy kis infó. Ebben az MMORPG-ben minden játékos emberként kezd, és maradhat is az ha akar, de egy természetesen választhatunk hogy vámpírrá váljunk, még nincs megerősítve de sanszos a vérfarkas faj megjelenése is.
Természetesen lesz PvP is, ezt azonban megfejelik azzal, hogy egész klánok egymásnak ugorhatnak.
A játékot már most 18+os besorolásba lövik be a fejlesztők, rengeteg erőszak, vér és meztelenkedés lesz a játékban.
A játék egyébként egy hagyományos, papír alapú szerepjáték alapján készül, amit nagyon sokan szeretnek, úgyhogy nagy a nyomás a fejlesztőkön.

Battlefield 3: Szeptemer 29-től indul a béta!

Az EA és a DICE a mai napon hivatalosan bejelentette, hogy a Battlefiled 3 nyílt bétája szeptember 29-én veszi kezdetét, méghozzá egyszerre PC, PS3 és Xbox360 platformokon.

Akik pedig Medal of Honor példánnyal rendelkeznek, azok már 27-től tesztelhetik a legújabb katonai lövöldét. Reméljük ők sikerrel járnak, már ami a szerver optimalizáltságot illeti.


Olvasd tovább