Modern Warfare 3 - Redemption Single Player Trailer

Exkluzív egyjátékos bemutató érkezett az MW 3-ról. Érdemes ránéznetek!

Assassin's Creed: Revelations - Bombakészítés

Amit a bombakészítményekről tudni kell. Az alábbi videó részletesen beszámol a különböző bombafajtákról.

Battlefield 3 béta - Mától játszható a Caspian Border c. térkép

A DICE ma délelőtt erősítette meg a Battlefield 3 béta tesztprogramjához a Caspian Border című térkép elérhetőségét, amit kizárólag PC-n lehet játszani, egészen október 9-ig. Akik eddig az Op. metro térképen Rusholtak, azok most teljesen meglepődhetnek a Kaszpi-határoknál, hiszen maximálisan 64 fő vehet részt rajta, ráadásul a bejárható terület is emberes. Nem beszélve a megváltoztatott játékmódról sem. (De ezt már megszokhattuk a DICE-től, meg ugye Conquest mód). Tankok, helikopterek, jeepek, repülők, páncélosok a terítéken!

Végre eltűntek a kúszós-bokros kempelők! :D Harcra fel!

Arkham City - 97% a Games Mastertől

Újabb ütős pontszámmal, illetve százalékkal jutalmazták meg az október végén érkező Batman Arkham City című akciójátékot, melyet ismét a Rocksteady fejlesztett PC-re és konzolokra. A Games Master 97%-ot adott a Sötét Lovag legújabb kalandjait feldolgozó játékára, amit még meglehetősen erős, és bátor kijelentésekkel is megfűszerezett.


Rob Taylor, a GM tesztere szerint az egyik legnagyobb játék, ami valaha is elkészült videójáték-fronton. Tapasztalata szerint a közelharc közel tökéletesre sikerült, s egy újabb szintre emelte azt. Arkham Cityről is beszámolt, mely szerint a város kidolgozottsága teljesen komor, sötét és véres hangulatot áraszt.

A játékprogram október 21-én jelenik meg Xbox360 és PS3 platformokra, míg a PC-s kiadás picit várat magára, mert arra csak november közepén fog megjelenni.

BF 3 - Operation Firestorm multiplayer játékmenet


Kizárólag az IGN csatornáján nézhető meg az alábbi exkluzív BF 3 többjátékos tartalmú videó, amit ráadásul a fejlesztők is kommentálnak ingame.