Battlefield 3 - A legújabb clip

Pixelenemy feltöltései között jelent meg az alábbi BF 3 videó klip.

Battlefield 3 béta - Utolsó bemutató

Holnap hivatalosan is véget ér a Battlefield 3 bétatesztje, ennek bánatára (de inkább örömére, egyre közeleg a teljes game) megkerestük a holland XGN-t, és elsőkézből hoztuk le nektek az alábbi béta bemutatót.

Lord of the Rings: War in the North - Főnök harc bemutató


A Warner új videót adott ki a War in the Northról, melyben a boss figtokat mutatja be a Gyűrűk ura rajongóinak.

LA Noire - PC gépigény

A Rockstar hétvégén leplezte le az LA Noire pc-s verziójának a hivatalos rendszerigényét. Amit még tudnunk kell, a készítők az Nvidia tulajokat részesítik majd előnyben.

  • Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
  • Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
  • RAM: 2GB to 8GB
  • Hard drive space: 16GB
  • Video Card: Nvidia GeForce 8600 GT 512MB to Nvidia GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
  • Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
  • DVD Drive

Battlefield 3 - Fotorealisztikus látványvilág!

Kérem szépen, a DICE új egyjátékos tartalmú képeket adott ki az október 26-án megjelenő Battlefield 3-ról. Az alábbi FULL HD minőségű képek egyszerűen gyönyörűek, sőt felháborítóan gyönyörűek! Enjoy :)

NFS: The Run - Friss képcsokor

Friss képek érkeztek a legújabb NFS játékból. Az alábbi HD minőségű képeken egy járgányt valamint négy gyönyörű tájképet csodálhatunk meg:
Hitman: Absolution - Hardcore mód


Nemrég számoltunk be a Hitman Absolution forradalmi online rendszeréről, azonban a játék készítője, Hakan Abrak újabb információmorzsát szórt el az Eurogamernek. Az előzetes infók szerint a játék kapni fog egy hardcore módot, mely a Hitman sorozat rajongóit fogja kiszolgálni. Ebben a módban a célunk nem más lesz, mint a tökéletes lopakodás és a megtévesztés. A mód tehát az igazi veteránokat fogja kiszolgálni, mind ezek közben számukra felidézve a "régi szép időket".

A készítők továbbra is szűkszavúan nyilatkoztak a legújabb Hitman játékról, ami a részükről nagyon is érthető, hiszen hamarosan "nagy beszámolót" fognak elkövetni. Hogy ez miben fog megnyilvánulni és mikor?! Reméljük egy látványos videó keretében meglepnek minket majd. A VGA expót egyébként decemberben rendezik meg, de hátha még előtte kapunk valamit a fejlesztőktől...

Uncharted 3 - Sivatagi kóborlás

Új single player videó jelent meg a Sony jóvoltából az Uncharted 3-ról. Az alábbi videóban Nathan Drake repülőgépje lezuhant, ráadásul a sivatag kellős közepébe. Elképzelni is rossz, hogy pont egy ilyen helyet fogott ki főhősünk. A látottak alapján a látványvilág garantált lesz. A játék november elsején fog megjelenni, kizárólag PS3-ra.

Mirror's Edge 2 - Szélesebb célközönségnek

A DICE egyik készítője, Patrick Liu nemcsak a Battlefield 3-ról szórt információkat, hanem a rétegjátéknak "tűnő" Mirror's Edge folytatásáról is. Elmondása szerint a nagy rajongói bázissal rendelkező parkour játék előzményének nagyon jól tudják, hogy mik a gyenge és az erős pontjai. Éppen ezért a Mirror's Edge 2 szélesebb piacra fog kerülni, tehát aki a franchise második részével először találkozik, az könnyedén elsajátíthatja majd az alapokat és a játékmenetet. Ráadásul utóbbi eleme a játéknak, valamint a látványvilág nagymértékű frissítésen fog majd átesni.

A Mirror's Edge 2 megjelenése még odébb van, pontos dátumot egyelőre nem tudunk mondani.

Skyrim térkép

A lényeg alább látható. A Skyrim 11/11/11-én jelenik meg világszerte!

B4d C0mp4ny folytatás készül, majd


Még meg sem jelent a Battlefield 3, de a DICE neves producere, Patrick Liu elárulta az egyik szaksajtónak, nevezetesen a Guardiannak, hogy mindenképpen szeretnék folytatni a Bad Company mellék szállt. Elmondása szerint a következő rész cselekménye már futurisztikus környezetben, a nem túl távoli jövőben fog játszódni. A híres magazinnak azt is megerősítette, hogy a Bad Company "mellék franchise-t" nem törölték véglegesen, függetlenül attól, hogy a BF 3 mega-produkciónak tűnik.

Liu még azt is leszögezte, hogy a Battlefield, illetve a Bad Company franchiseből nem szeretnének évente kiadni játékokat. Ezért a BC future verziójával legkésőbb 2013-ban tudnának foglalkozni.

Forza Motorsport 4 - Demo Gameplay

Forza 4 demó játékmenet videó az XboxViewTV jóvoltából.