Tribes - Hamarosan béta!A Hi Rez Studios hétvégén ünnepélyesen bejelentette, hogy a Tribes: Ascend című lövöldözős játék november 4-én egy zárt béta teszt keretében elérhető lesz, A már majdnem elkészült játékban 4 térkép, két játékmód, 12 különböző osztály lesz elérhető, 32 fős szerverekkel. 


Hogy bejuss a bétára a következőt kell tenni:
 • regisztrálsz a hivatalos honlapon
 • kövesd twitteren vagy facebookon a fejlesztőket, mert fognak kódokat osztogatni
 • "Előrendelés alapján" automatikusan megkapod a béta kódot. Az előjegyzés 33%-os árkedvezményt ígér ingame shopban.
 
A PC exkluzív játék valamikor idén télen fog megjelenni.


Batman: Arkham City - Bemutató

Újabb videó érkezett a Warner és a Rocksteady sikervárományos játékáról, az Arkham Cityről. A fejlesztők mesélnek a játékmenetről, természetesen gameplay jelenetekkel megfűszerezve. Az Batman AC jelenleg a játékos társadalom legnagyobb játékának tűnik. Legalábbis a Games Master és a Play 3 magazin "dicsőítő" pontszámai arról tanúskodnak nekünk. Vitán kívül a legjobb videójáték-adaptációs programmá fog válni pár hónapon belül. Sok magazinnál lesz Év játéka. Erre mérget vehetünk!PC-re sajnos november 11-én fog megjelenni. Kitartást PC-sek!!!!

Ha még nem rendelted elő, érdemes partnerünknél körül nézzél. A 8500 ft elég barátinak (0-day) tűnik a többihez viszonyítva...

Skyrim - Friss képek

11 új kép jelent meg a Skyrimről. Biztatóak! Megjelenés: 11.11.11.


Bezárt a Team Bondi

Szomorú hír, de bezárt az Ausztrál Team Bondi, akik a zseniális L.A. Noire-t pakolták, az újdonságot kereső játékosok elé. Megközelítőleg 1,4 millió dollárt nem fizetett ki a cég, a legnagyobb része ennek a döbbenetes számnak pedig, a dolgozók zsebéből hiányzik. Még az arcmimikát kifejlesztő cégnek is rengeteg pénzzel lógnak. Már a játék megjelenése előtt lehet hallani pletykákat, hogy valami nem jól megy a csapatnál, a játék megjelenése után azonban valódi shit storm szabadult el. Túlhajtott dolgozók, napi több mint 12 órát kellett dolgozni, gyakran hétvégente is. A csapat főnöke pedig állítólag egy rabszolga hajcsár. Hogy ebből mi igaz, nem tudni. Kár értük, azt mondom.

Dead Island - November közepén érkezik az első DLC

Már szeptember végén debütálnia kellett volna a Dead Island első kiegészítőjének, amit a Techland  a legfrissebb sajtóközlemény szerint egészen november 15-ig csúsztatott el. Ez a DLC nemcsak a régen beharangoztatott Bloodbath Arena című pályáját fogja tartalmazni, hanem  több hibajavítást fog "eszközölni" a teljes játékban, miután a Steam automatikusan feltelepítette azt. Az arénában 4 haverunkkal (velünk együtt 4) vehetjük fel a harcot a hullámokban érkező zombik ellen. Pompásan hangzik!Silent Hill: Downpour - Csúszás

A Silent Hill: Downpour című horrorjáték sajnos a novemberi megjelenést nem tudja tartani, hiszen több online shopnál lekerült az ez év végi dátum megjelölés. Helyette egy meglehetősen távoli időpont szerepel: pl. a német Amazon kereskedői szerint 2012 február 15-én jelenik meg a Konami produkciója. Az óriáskiadó természetesen kommentálta a helyzetet, és elismerte, hogy valóban több hónapos késésről van szó. A Konami állítása szerint leghamarabb 2012 második negyedévében (2012 április és június között)  jelenhet meg PS3 és Xbox360 platformokra. Az ok: több munkára, csiszolásra van szükségük.

  
Szerintem itt az a baj, hogy lesz nekünk egy Modern Warfare 3 és egy Batman Arkham City játék megjelenés. De még elég "sok" AAA-kaetgóriás szoftvert hagytam ki...

Brit játékszoftver eladási listaMint alább jól látható, a FIFA 12 meglehetősen kőkeményen tartja az első helyezést a múlt heti angol játékszoftver-eladási listán. Könnyedén felvette a harcot a nemrégiben debütált RAGE-dzsel, de még a Gears of War 3 valamint a Dark Souls című játékokkal is. Teljes lista alább:

 1. FIFA 12
 2. RAGE
 3. Dark Souls
 4. Gears of War 3
 5. F1 2011
 6. Zumba Fitness
 7. Dead Island
 8. Deus Ex: Human Revolution
 9. LEGO: Pirates of the Caribbean
 10. Resistance 3

Hitman Absolution - Ízelítő!

A Square Enix és az IO egy közel egyperces ízelítőt adott ki a Hitman Absolution című akció-lopakodós játékról. Ha egy picit is megfigyeljük az alig 5 másodperces valódi játékmenet részletet a végén, arra a következtetésre juthatunk, hogy ez a játék piszok szép lesz.A videó teljes változata a Machinima jóvoltából tekinthető meg! Enjoy!

Deus Ex Missing Link fejlesztői beszámoló

Az Eidos Montreal egy vadonatúj videót adott ki a hamarosan megjelenő Deus Ex HR Missing Link című küldetéséről. A bónusz feladat meglehetősen hangulatosnak és tartalmasnak ígérkezik.Mondhatni Bioware szintű minőséggel lesz dolgunk.

Multit kap a Mass Effect 3

Bekövetkezett az, amit már mindenki sejtett. Multiplayer opcióval bővül, a szenzációs Mass Effect széria. Mindezt az ausztrál Power Play magazintól tudtuk meg, akik hamarosan kipróbálják az új játékmódot.

Én mint Mass Effect rajongó és multiplayertől teljesen elzárkózó játékos, nagyon nem örülök ennek. Egy sztori és karakter központú, morális döntésekkel operáló játékba teljesen fölöslegesnek érzem ezt. Nemhiszem hogy nagyon sokan fognak ezzel játszani, hacsak nem valami olyan egyedi dologgal rukkolnak elő, mint anno az Assassin's Creed Brotherhood esetében a Ubisoft-os kollégák.

Deus Ex: Jensen táncra perdül

Adam Jensen mindenütt táncol... Az égő embert is magasan letojja :D