The Avengers - Első trailer

Bombahírként robbant be az alábbi HD minőségű The Avengers videó. A szereplőgárda ismerős lehet mindenkinek, hisz Vasembert, Capt Americát és Thort ugyanaz a színész alakítja majd, mint a nagy "elődfilmeknél"...2012 májusában fog berobbani a nemzetközi mozivásznakra az Avengers c. mozifilm.

Készül az új Xbox?

Hivatalos Microsoft iratok alapján kiderült, hogy már fejlesztés alatt áll az új Xbox. Több életrajzos papíron tűntek fel, olyan szavacskák mint: Xbox Next Gen Creative Director. Ám a hír kikerülése után, megváltoztatták az ilyen és ehhez hasonló "gyanús" pontokat az iratokon. És hogy mikor is jön? Az okosok 2013-2014 körül tippelik.

Mass Effect 3 - Multi részletek

Tegnap a Bioware immáron hivatalosan is bejelentette a Mass Effect 3 multiplayer támogatását, ami a gyakorlatban leginkább a 4 személyes cooperative módozattal fog megnyilvánulni. A kanadai stúdió megerősítette, hogy a coop kidolgozása folyamatban van és egy külön fejlesztő brigád, a Bioware Montreal dolgozik azon. Bár a coop sztori részben befolyásolja a kampány sztori kimenetelét, ha a felhasználó azt szeretné, de végső soron nem kötelező opció. Ez csupán egy alternatív megoldást jelenthet. A fejlesztők ezt még nem részletezték.


A coop mód játékon belül a Galaxy at War menücímmel lesz elérhető, ami lehetőséget ad a játékosoknak, hogy egyedi karaktert tudjanak létrehozni. A karaktereket természetesen  lehet majd  fejleszteni. A legnagyobb cél barátunkkal vállvetve online felfedezni az egyedi Mass Effect univerzumot.

A karakterek közül nemcsak emberek lesznek választhatóak, hanem a Mass Effect univerzumában eddig feltűnt frakciói is, pl. turiánok, kroganok, asszariak, stb...

Dragon Age: Redemption 1. rész

A Bioware közreműködésében elkészült Dragon Age Redemption websorozat első része, melyet a Machinima YT oldal jóvoltából nézhetjük meg. Tallis szerepében Felicia Day.A Mark of the Assassin című DLC-ben is elérhető lesz Tallis karaktere. A DLC ma tölthető le a Bioware oldaláról.

Battlefield 3 - Térképek (leleplezés)

Az október 26-án hazánkban is megjelenő Battlefield 3-ről befutottak a térkép címek, amit alább olvashattok el.
  • Operation Metro
  • Caspian Border
  • Grand Bazaar
  • Operation Firestorm
  • Tehran Highway
  • Noshahr Canals
  • Seine Crossing
  • Kharg Island
  • Damavend Peak
Mivel csak leleplezés, ezért csak pletykaszinten kezeljük a térképcímeket. A DICE még nem erősítette meg, de hamarosan tesz róla... Ha még nem rendeltétek elő a háborús játékot, akkor partnerünknél, a Gamer's Room-nál megtehetitek!

Steam Top 10

PC fronton a Rage megtudta kaparintani magának az első helyet, míg a múlt heti Valve akciónak köszönhetően a Portal 2 egészen a második helyig jutott. Részletes lista alább:

1.RAGE
2.Portal 2
3.Fable III
4.Dead Island
5.Call of Duty: Modern Warfare III
6.Crysis Maximum Edition
7.Portal/Portal 2 Bundle
8.The Witcher 2: Assassins of Kings
9.Orcs Must Die!
10.Payday: The Heist