HD Collection a Devil May Cry-ból is

A Metal Gear Saga után, egy másik legendás Japán játékszéria, a Devil May Cry is megkapja a maga kicsinosított, HD csomagját. A pakk tartalma az első 3 része a sorozatnak. Ráadásul Xbox 360-ra is jön a kollekció, így az eddig PS2 exkluzív első két rész is elérhetővé vált azokak, akiknek nem volt lehetősége kipróbálni őket. PC-s verzió sajnos nincs bejelentve. Valamikor jövő tavaszra várható a ráncfelvarráson átesett démonvadász, Dante kalandjai. Legalább lesz normális DMC, és nem az az új, szefós kinézetű főhőssel operáló cucc, a Ninja Theory-tól.

Batman Arkham City - November 18-án jelenik meg PC-re

Rövid hírrel szolgálhatunk a Batman rajongóknak, hiszen a Warner és a Square Enix a mai napon hivatalosan bejelentette, hogy a PC-s Batman Arkham City november 18-án jelenik meg Európában. USA játékosai természetesen 3 nappal korábban megkapják a GfWL-ra fejlesztett játékot.

Megjegyzés: konzolokra a héten debütál.

MW3 - Survival játékmenet


Maga a Sledgehammer Games fejese, Glen Schofield mutatja be nekünk 7 perc erejéig a Modern Warfare 3 Survival módját, amiben a hullámokban érkező katonákat kell visszavernünk. A játék november 8-án jelenik meg PC, Xbox360 és PS3 platformokra.

The Avengers - Magyar szinkronos előzetes

Nemrég osztottuk meg veletek a Avengers első, debütáló videóját a Marvel közreműködésében, ám a filmtrailer.hu jóvoltából már szinkronosan is megnézhetjük azt.

The Missing Link DLC - Launch trailer


Ma válik elérhetővé a Steam, a PSN, és az XBL letöltő rendszereken a Deus Ex Human Revolution első nagyszabású kiegészítő tartalma, a Missing Link (11 eurós kategóriában). A Square Enix ezért kiadta az utolsó videó bemutatót is belőle. Hálás köszönet érte, hogy még most is törődnek gyöngyszemükkel.

Dragon Age: Redemption 2. rész

A Machinima jóvoltából befutott a Dragon Age Redemption című websorozat második része, melyben ismét Felicia Day domborít. Következő rész jövőhét kedden, ugyanitt, ugyanekkor.

Saint's Row: The Third - BF3/MW3 paródia


Az EA és az Activision ádáz küzdelmet folytat egymás között a Battlefield 3, valamint az Modern Warfare 3 képében. Addig a THQ a Saints Row 3-mal szépen arcon csapja a két rivális kiadót az alábbi vicces kategóriájú videóval.