Márciusban jön a Sniper: Ghost Warrior 2

És igen játékos társaim, eljött ez a nap is, hivatalos dátumot kapott a Sniper: Ghost Warrior 2, bontsunk is pezsgőt rögtön! Hol is lenne a mai játék világ a lengyel "csodacég" City Interactive nélkül? Mi az hogy előrébb? Ja, bocs. Hát igen, a durván kétes hírnevű csapat legutóbbi játéka igen jól fogyott, bár ennek ellenére a szaksajtó rühelte. Ezt is, meg a korábbi City-s játékokat is. A lényeg viszont, hogy március 16-án fog megjelenni a "csoda" játék folytatása, PC-n, Xbox 360-on, és PS3-on is. Ráadásul a játék a CryEngine3-at fogja használni. Húúú, azt a kutyafályát neki, micsoda epic játék lesz ez!
Szerintetek végre készítenek egy normális játékot, vagy marad a szokásos minőség?

Batman Arkham City - Első 20 perc!

A német XboxViewTV jóvoltából megnézhetjük a Batman Arkham City konzolos változatának az első 20 perces bemutatóját, ami mondhatni epikusra sikerült.

Battlefield 3 - Multiplayer előzetes

Az EA újabb videót adott ki az október 26-án megjelenő Battlefieldről, amiben a többjátékost részt prezentálják.

Íme:

Batman Arkham City - PC gépigény


A Steamen tegnap jelent meg a Batman Arkham city játéknak a rendszerkövetelménye, mely a következőképpen fog alakulni: előjáróban annyit, hogy 17 GB szabadhely kell majd a bőregérnek.

OS: Windows XP, Vista, 7
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 4800+
Memory: 2GB RAM
Hard Disk Space: 17 GB free hard drive space
Video Card: ATI 3850HD 512 MB or NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
DirectX: 9.0c
Other Requirements: Online play requires log-in to Games For Windows – Live

A Batman Arkham City című akciójáték november 15-én jelenik meg PC-re. Konzolokra már tegnap óta kapható a nagyobb üzletekben.

PS Vita februárban jön

A Sony új marokkonzolja a PlayStation Vita, február 22-én fog megjelenni, gyakorlatilag világpremier lesz. Az USA-ban, Európában is és Ausztráliában is megvásárolható lesz ezen az időponton. Kétféle kiszerelésben lesz kapható, egy 249 és egy 299 dolláros csomagban. Más kérdés, hogy ki fog 65000 Ft-ot(vagy még többet) kiadni egy kézi konzolért.