Max Payne 3 képek

Friss képek érkeztek a Rockstar jóvoltából a Max Payne 3-ból:
Call of Duty Elite - BTS videó


Az Activision készítői a tegnapi MW3 BTS-e után úgy döntöttek, hogy az COD Elite multiplayer részéből is kiadnak egy behind the scenes videót. Az Elite szolgáltatásai szintén november 8-tól lesznek elérhetőek.

Diablo 3 CE kiadás


A Blizzard ma késő este hivatalosan közzétette a Diablo III gyűjtői kiadását. Ezzel együtt egy új videót is lelepleztek. De előbb nézzük a CE kiadás tartalmát:
  • The Art of Diablo III
  • OST
  • BTS videók két lemezen (DVD / Blu-ry boxset
  • Diablo kopnya
  • 4 GB-os USb (Soulstone)
A videó pedig:

Battlefield 3 - Launch Trailer

A DICE ma kiadta a Battlefield 3-ról az utolsó hivatalos videó bemutatót. A játék október 26-tól nálunk is kapható lesz PC, PS3 és Xbox360 platformokon.

Leálították a Doom 4 fejlesztését?

Bár erősen bulvár szagú a téma, de úgyérzem kint a helye a hírnek. Az a pletyka járja a világhálót, hogy a Bethesda leálítatta a Doom 4 fejlesztését, egyelőre határozatlan időre. Egyesek szerint a Rage vegyes fogadtatása és balhéi miatt. Elég sokféle pontozást kapott világszerte a játék, a PC-s verzióban pedig sok bug leledzik. Míg mások azt írták, hogy az id Software vezetési munkái miatt kapott piros lámpát, a legújabb Doom.

Modern Warfare 3 gépigény

Az Activision kiadta a Modern Warfare 3 hivatalos rendszerkövetelményét, az IW pedig megerősítette, hogy PC-n lesznek dedikált szerverek, keresővel, szűrővel, adminoknak RCON opció, LAN, stb. Valamint a Steamworks teljes támogatását ki fogja élvezni az MW3.

  • OS: Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7
  • Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X38750 processor or better
  • Memory: 16 GB free hard drive space / 2GB RAM
  • Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA®GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 or better
  • Sound Card: DirectX® 9.0C or later

Ezio Auditore a Soul Calibur 5-ben

2012-ben jelenik meg a sokak által várt Soul Calibur folytatása, melyben még az Assassin's Creed 2 főhőse, Ezio Auditore is játszható lesz.

Íme a videó:

Mass Effect 3 - Single és Multiplayer demó közeleg

A Bioware és az EA hivatalosan bejelentette, hogy a Mass Effect 3 megjelenése előtt a publikum kapni fog egy demó változatot a Single playerről és a nemrégiben megerősített Multiplayer játékmódról. Fontos tudni, hogy a ME3 multiplayer része kizárólag azoknak lesz elérhető, akik előrendelték, illetve megvásárolták a DICE fejlesztette Battlefield 3 című FPS játékot. De további alternatív módszerekre is számíthatunk. Az egyjátékos küldetés kipróbálható verziója természetesen mindenki számára elérhető lesz, egészen pontosan 2012 január közepén. De hivatalos dátum egyelőre nem született. Még azt meg kell várnunk.


Sok rajongó kételkedik a ME3 forradalminak tűnő multiplayer részével kapcsán, így nekik jövőre megadatik a lehetőség, hogy teszteljék azt.


Assassin's Creed filmet terveznek a Sonynál

Friss források szerint a Sony Pictures és a Ubisoft a tárgyalás utolsó fázisában van, egy hajszál választja el a neves hollywoodi stúdiót, hogy aláírja a filmezési jogokat az Assassin's Creed franchise kapcsán.  A Sony tervez Uncharted és inFamous mozifilmet is, ezért meglehetősen nagy a valószínűsége annak, hogy igent mondanak a francia óriáskiadónak. A Ubisoftot egyébként az AC film ötlete iránt már felkereste többek között a Universal is.Egyelőre sem a Sony, sem pedig a Ubisoft nem erősítette meg a hírt.


Legutóbb a Prince of Persiát "vitték fel" a mozivásznakra a Disney forgalmazásában, több-kevesebb sikerrel. A film nem volt rossz, de kiemelkedő sem. Reméljük az AC film döbbenetesre fog sikerülni, már amennyiben elkészülne, hiszen hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Köztük vagyok én is, és remélhetőleg az Olvasó is... :)