The First templar: 75% Off a Steamen

Újabb leárazás a Steamen, most a Kalypso játéka, az első lovag kapott árzuhét.

Röviden:

A The First Templar két fő karakter történetét követi; egy francia Templomosét, és társáét, egy eretneknek kikiáltott nemes hölgyét. E két valószerűtlen szövetséges irányítását átvéve a játékosnak kell felfednie a Templomos Rend mögötti rejtélyeket, szerepet játszania egy nagy összeesküvésben, és felfedeznie a Szent Grál titkát. A hősök minden lépésnél erős ellenfelekkel, köztük szaracénokkal, IV. Fülöp francia királlyal, és az Inkvizícióval, kerülnek szembe.

A The First Templar mind egyjátékos, mind együttműködő móddal rendelkezik. Egyedül játszva a játékos válthat a két karakter között, a másik hős irányítását a játék MI-jére hagyva. A játékhoz bármikor csatlakozhat egy második játékos, átvéve az MI által irányított hős vezérlését.

Fő jellemzők
Kiterjedt történelmi játékvilág: Visszatérés a 13. századba, mikor az európai kultúra az összeomlás szélén áll. A játékos 20 történelmileg pontosan életre keltett helyszínt fedezhet fel Európa különféle tájain.
Egy játékos, több szerep: Azonnali váltás a játszható karakterek között, a feladathoz leginkább megfelelő képzettségre összpontosítva. Az együttműködő módba való szabad ki- és belépés lehetővé teszi, hogy egy barát segítséget nyújtson!
Gyors tempójú, akcióalapú játékmenet: Oldj fel ádáz kombinációkat, melyeket rászabadíthatsz a kihívást jelentő ellenségek hullámaira.
Szerepjáték inspirálta karakterfejlesztés: Mindkét karakternek egyedi képességei és képzettségfája van, melyeket a játékosok a játékvilág felfedezése során fejlesztenek.

Skyrim - Gépigény

Minimum Requirements:
OS:Win XP/7/Vista (32 or 64 bit)
CPU: Dual-core Intel/AMD CPU
RAM:2GB RAM
Hard-Disk:6GB HD
Soundcard:DX compatible soundcard
Graphics Card: DX9c video card w/ 512MB RAM
Other: Internet Access for Steam activation
Recommended Requirements:
OS:Win XP/7
CPU: Quad-core Intel/AMD CPU
RAM:4GB RAM
Hard-Disk:6GB HD
Soundcard:DX compat snd card
Graphics Card: DX9 video card w/ 1 GB. GTX 260/Radeon 4890 or higher

GTA 5 - már hivatalos


A Rockstar Games hivatalos oldalán az ott dolgozó illetékesek mindenki meglepetésére immáron hivatalosan bejelentették a Grand Theft Auto ötödik részét. Sőt, a jövő hét első felében, előreláthatólag szerdán, késő délután fog debütálni az első trailer belőle. Mi kíváncsian várjuk a fejleményeket, és reméljük bő két perces bemutatóban meg is kapjuk azt.

Dragon Age: Redemption - Josmael - 3. rész

Már harmadik hete a Machinima műsorán a Dragon Age: Redemption című websorozat, aminek főszereplője Felicia Day. Szablon szöveg nélkül következzen tehát a 3. epizód.