Dragon Age: Redemption - 4. rész

Rainbow 6: Patriots - Leleplezés


A Game Informer a mai napon immáron hivatalosan leleplezte a Ubisoft következő nagy termékét, a Rainbow 6: Patriots című taktikai akciójátékot. A decemberi számban a GI 12 oldalas beszámolót fog írni belőle.

A terrorizmus szintet lépett, mint ahogy a Rainbow Six elit alakulata is. Ezért több újítás, kütyük várhatóak a történetben.

Egyelőre semmilyen információnk nincs, csupán a fejlesztők által elhangoztatott dicsőítő momentumok, ami többek között érinti a játékmenetet, a hangulatot és a környezetet is.

Mentőövet készített magának a Capcom

Bár nagy kockázatott vállalt a Capcom az új DmC-vel, mégis bebiztosítja magát a nagy cég. Aki kicsit is foglalkozik, a játékvilággal az tudja, hogy az új Devil May Cry komoly változásokon ment keresztül. A főhős legalábbis mindenképp, az ikonikus Dante karakterét, az új fejlesztő csapat, a Ninja Theory teljesen megalázta, egy undorító, valami emo-s gyökeret faragtak a híres démonvadászból. Úgy tűnik a kiadó felfigyelt a haragra, és egy érdekes nyilatkozatot tettek a játékkal kapcsolatban. Miszerint ez egy alternatív univerzum, semmi köze az eddigi DMC kánonhoz. Így ha a játék nem lesz sikeres (ami szerintem valószínű), nyugodtan mondhatják, hogy: „Ez csak egy alternatív világ” Végül is, ez is jobb, mint a semmi.
Egyébként, most komolyan, hogy gondolhatta azt ép eszű ember, hogy jó ötlet ha
belőle
ez lesz?
Elnézést, hogy telesírom a bejegyzést, de ezt nem tudom a mai napig feldolgozni, pedig nem is vagyok nagy DMC fan. A videó egyébként fantasztikus, a harcrendszer is jónak tűnik, de miért nem lehetett ezt más néven kiadni? Még a főhős kinézetével is megbarátkoznék, ha nem Dante lenne a neve.