Deus Ex: HR - több mint 2 millió


Pénzügyi jelentés következik. A Square Enix tegnap hivatalosan bejelentette, hogy a Deus Ex Human Revolutionből augusztus 27-től szeptember 30-ig 2.180.000 (azaz kétmillió-száznyolcvanezer) db kópiát (PC, Xbox360, PS3) értékesítettek a kis -és nagykereskedők. Ebből 0.8 millió példány talált gazdára Észak-Amerikában, míg Európában 1.38 millió. A japán kiadó meglehetősen büszke lehet, hiszen már jó ideje uralják az európai piacot is. És ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a DEHR és a DSIII remekelése.

Az óriáskiadó azt is megjegyezte, hogy a Obsidian által fejlesztett RPG, a Dungeon Siege 3 is jól szerepelt a mag kis 820.000 db eladott példányaival.

MW 3: Reklám videón Sam Worthington

Az Activision új videót adott ki a kedden megjelenő Modern Warfare 3-ról. A Commercialban feltűnik Sam Worthington, Jonah Hill és Dwight Howard (NBA-sztár).

Aliens: Colonial Marines - Friss képek

Új képek jelentek meg az Aliens: Colonial Marines hivatalos Facebook oldalán, melyet mi is gyorsan lementettünk. A folyosók sötétek, az idegenek félemetesek, a katonák pedig félnek. Nos, ez így van rendjén, ha egy Aliens játékról kell, hogy beszélünk. A teljes játék megjelenése 2012 első félévében várható. A Gearbox egyelőre nem mondott pontos dátumot.


Már megint késik a PC-s Batman Arkham City

Most nem tudom mit mondjak, de azt hiszem újabb rossz hírrel kell kibéküljenek a PC-s Batman rajongók, hiszen a Warner és a Rocksteady nemrég jelentette be azt, hogy PC-n további késést kell elszenvedjen a Sötét Lovag. Október 21-ről, november 18-ra, a mostani sajtóközlemény szerint pedig november 25-re halasztotta el a PC-s Batman Arkham City-t a kiadó.A 3x-os késés oka vélhetőleg a sikeres konzolos eladásokban fedezhetőek fel, a Warner még szeretné konzolosítani, illetve jól "bejáratni" a Batmant. Természetesen a PC-seknek nem kell lecsüggedniük emiatt, mert az "ürességet"  november 25-ig ki fogja pótolni pl. a Skyrim, a Saints Row 3 vagy a Rockstar nyomozós játéka, az LA Noire.

A Batman Arkham City DX11 technológiával, valamint Nvidia PhysX és 3D Vision támogatással jelenik meg november 25-én.

Uncharted 3 - Az első 45 perc

45 perces tiszta Uncharted 3 játékmenet bemutató érkezett RydarGames nevű Youtube felhasználótól. Lets Play!

Elő-tölthető Steamen az MW3
A Steam lehetővé tette a mai napon a Modern Warfare 3 előtöltését a digitális rendszerükről. Ez a funkció csak azok számára érvényes, akik előrendelték / digitálisan megvették a játékot a Steam hálózatán. Ráadásul az Infinity Ward és a Sledgehammers FPS-e mellé  ingyen adnak egy COD 4 kópiát is. A COD4-es akció egyébként november 7-ig fog tartani. A hivatalos megjelenéstől kezdve csak a Modern Warfare 3 jegyezhető elő meglehetősen húzós árban, 60 euróért.


Jól járt az, aki szeptemberben rendelte elő az MW3-at a Steamen. Hazánkban is 13-14k ft (+postaköltség) között mozog az ára.


Zombik a Saints Row 3-ban?


A THQ ma egy vadi új videót hozott nyilvánosságra a november 18-án megjelenő Saints Row 3-ból, melyben Dead Rising módra egy furcsa fazon alázza a zombikat.