Uncharted 3 - a kritikusok imádják


Az alábbi videó - amit a Sony a kiváló tesztpontszámok tiszteletére dobott össze - tökéletesen prezentálja az Uncharted 3-ról alkotott kritikus véleményeket. Tucatnyi maximális értékek születtek, lásd itt bővebben: ----> Metacritic

A videót pedig alább nézhetitek meg:

NFS: The Run - Frostbite 2.0


Az EA egy olyan videót adott ki a Need for Speed: The Run című autósjátékról, melyben a fejlesztők a Frostbite 2.0 továbbfejlesztett technológiáját mutatják be nekünk, illetve beszélnek az előnyeiről, több játékmenet jelenettel alátámasztva.A Run november 18-án jelenik meg PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra.

Dark Souls - Túl az 1 millión


Újabb pénzügyi jelentes következik, még pedig egyenesen a Namco Bandai és a From Software cégtől. A legfrissebb jelentésük szerint a Dark Soulsből világszerte több, mint 1.5 millió példányt adtak el PS3 és Xbox360 platformokon.

A japán kiadó az eladást részletezte régióként is:
  • Japán: 370,000 példány
  • Észak-Amerika: 620,000 db
  • Európa: 470,000 db
  • Ázsia: 40,000 db
A Dark Souls év végére akár a kétmilliós határt is elérheti. Mi szorítunk neki.

Battlefield 3: Vissza Karkandra - videó

Decemberben visszatér a négy legkedveltebb pálya a Battlefield 2-ből, a továbbfejlesztett Frostbite 2 motor rombolhatóságának kihasználásával. A kedvenc pályáink pedig nem mások mint a Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula,és Wake Island. A pályák mellé kapunk még 3 új járművet (DPV, BTR-90, F35B STOVL), 10 új fegyvert, "Extended Persistence" ( ez amolyan kihívás rendszer játékbeli díjakért), 5 új dögcédulát és kitüntetést.
És akkor az anyagiak: Akik rendelkeznek a Battlefield 3 LE-vel, ők ingyen és bérmentve megkapják a Back to Karkand DLC-t, akik pedig a mezei verzióval rendelkeznek azoknak 14.99€ vagy 1200 Microsoft pont.