MW3 - Coop Survival játékmenet


Egy új videó jelent meg a Modern Warfare 3-ról, kizárólag a Gametrailers oldalon. Az alábbi látványos gameplay a Survivalt próbálja bemutatni az MW fanoknak. Megjelenés holnap, világszerte!

Egy friss kép a Bioware új játékából

A Game Informer leleplezte nekünk a hamarosan bejelentendő új Bioware-játékot, legalábbis egy csinos kép formájában. A fejlesztő brigád a december 10-én megrendezendő VGA-n fogja hivatalosan bejelenteni az RPG franchiset. Az alábbi képen egy hihetetlen fantáziadús környezetet láthatunk, némi Borderlands, Rage, Brink aláfestéssel... December 10-ig (SPIKE TV, GTTV) tippelhetünk, hogy vajon mely játékról lesz szó... De előtte mindenképpen megtudjuk a játék címét.

Skyrim - Mesélnek a fejlesztők


Két új videó látott napvilágot a Bethesda talán legnagyobb volumenű RPG játékáról, a Skyrimről, melyekben többek közt a fejlesztők bemutatják a játék egyik legnagyobb alappillérét, a hangokat. De ezen kívül további látnivalókat is megpillanthatunk...Vége a Lego Universe-nek

Még egy MMO adta be a kulcsot nem más mint a Lego Universe. Alig több mint egy éve, tavaly októberben indult el a játék, és 2012 januárjában leállítják a szervereket. Az ok nem az érdeklődés hiánya volt, hanem a mikrotranzakciók nem éppen nyereségesnek mondható működése. A játék egy része ingyenes volt, jó pár dologért pedig fizetni kellett, de nagyon kevés ember volt, aki a pénzét beruházta a játékba. Így a WoW egyeduralma még mindig dübörög.

Saints Row 3 - Az első 10 perc


November közepén jelenik meg a Saints Row 3 Xbox360-ra, PS3-ra és PC-re a THQ forgalmazásában. A játékról megjelent a Youtube-n egy 10 perces bemutató, amivel az első küldetésbe pillanthatunk be.

Steam Top 10


Múlt héten a Steamen egyre több felhasználó rendelte elő a Skyrimet és a Modern Warfare 3-at. A top 10-es lista a következőképpen alakult:
1.)  The Elder Scrolls: Skyrim
2.)  Call Of Duty: Modern Warfare 3
3.)  Football Manager 2012
4.)  Bastion
5.)  Dungeon Defenders
6.)  Left 4 Dead 2
7.)  Lord of the Rings: War in the North
8.)  Dead Island
9.)  Batman: Arkham City
10.) PAYDAY: The Heist

UK Charts: Battlefield 3 másodjára is


Második hete tartja magát az angol játékszoftver-eladási lista élén az EA és a DICE megalövöldéje, a Battlefield 3. Az Uncharted 3 csak a második helyezést tudta megszerezni magának, hiába remekül szerepel a kritikusoknál.

1 – Battlefield 3
2 – Uncharted 3: Drake’s Deception
3 – FIFA 12
4 – Batman: Arkham City
5 – Just Dance 3
6 – Football Manager 2012
7 – Forza Motorsport 4
8 – Zumba Fitness
9 – Skylanders: Spyro’sAdventures
10 – Sonic Generations

Mass Effect 3 béta videó


Az idei őszi Xbox update béta résztvevőinek a Microsoft hibájából (emberi mulasztás, nem nagy ügy) megjelent a Mass Effect 3 korai tesztverziója, ami majd csak 2012 január közepén fog hivatalosan elérhetővé válni az Xbox Live rendszeren. A 13 perc alatt meglehetősen jól megismerhetjük a játék mechanikáját és nem mellékesen a fő alkotóelemét, a játékmenetet. A videó során felbukkan az első női krogan teremtés is. Eléggé spoileres videó!A teljes játék egyébként március 6-án jelenik meg, multiplatform formában

Heti játékmegjelenések, november 12-ig


A héten, amire érdemes majd odafigyelnünk az az MW3, a Skyrim és a PC-s LA Noire. Teljes lista alább, platformonként:

PC

Xbox 360

PlayStation 3

Battlefield 3 - Ingyenes lesz a Physical Warfare Pack


Valamikor a közeljövőben ingyenessé teszi az EA a Physical Warfare Pack-ot, hogy azok is aki nem rendelték elő a Battlefield 3-at, a kezükben tarthassák Type 88-as gépfegyvert és a DAO-12-es shotgunt.