Megint elhalasztották az Xcom megjelenését

A játék világ mindig is híres volt arról, hogy a megjelenési dátumok sosem voltak kőbe vésve. A legtöbb játék, csúszik, halasztódik, van hogy éveket is (ugye Duke?). Szerencsére ilyen extrém eset ritkán áll elő. Most az Xcom-ot érte el ez a ciklus. Már a 2012 márciusi hónapja is egy elhalasztás eredménye, de most még későbbre tolják, nincs hír az okokról. Bár ha belegondolunk, lesz Mass Effect 3 és még jó pár komoly cím. Remélhetőleg az így kapott plusz időt a fejlesztésekre fordítják, nem csak üldögélnek majd a fejlesztők.

Dübörögnek a Japán HD kollekciók

Korábban már írtam, hogy a Metal Gear széria kap egy HD csomagot, és most megérkezett. Egyelőre csak Amerikában kapható, hozzánk majd március környékén jön. Viszont jött hozzá egy pofás kis előzetes.
A  Capcom sem marad ki a HD lázból. Ők a Devil May Cry szériát teszik közzé egy ilyen pakkban. Az első három részt tartalmazza majd. Valamikor 2012-ben jön ki, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Modern Warfare 3 - Kooperatív küldetések

A Modern Warfare 3 talán legjobb játékmódja a cooperative küldetések, amik két típusra oszlanak fel; a Survive és a Mission küldetésekre.MW3 - GT videóteszt

A Gametrailers letesztelte a Modern Warfare 3 játékot is.

Íme: