Limbo és Uncharted 3 sikerek

Ma a Limbo fejlesztői hivatalosan bejelentették, hogy a meglehetősen kreatív játékukból eddig több, mint egy millió példányt adtak el, digitális terjesztéssel. A Limbo először 2010 nyarán jelent meg Xbox exkluzív címként, a PS3 és a PC verziók pedig ez év nyarán. Azóta az XBLA rendszeren még mindig tartja az első helyet.


Másik jó hír, hogy a Sony megerősítette a Game Informernek az Uncharted 3 sikereit is, hiszen a PS3 exkluzív akció-kalandjátékból egy nap alatt több, mint 3.8 millió kópia talált gazdára. Nem semmi teljesítmény, főleg a Modern Warfare 3 remek szereplése mellett.


Mozgásban az új Alan Wake - videó


A Game Informer ismét tudatta a nagyvilággal az új Alan Wake játékot, méghozzá egy 7 másodperces in-game videóanyaggal. Részletek a VGA játékexpón, ahol többek között a Rainbow 6: Patriotsot is láthatjuk.

Gotham City Impostors januárban

A Gotham City Impostors egy multiplayer alapú lövölde játék lesz, melyben vagy Joker, vagy pedig Batman oldalán vehetjük fel egymás közt a harcot a különböző online játékmódok során. Az alapötlet picit hasonlít a Team Fortress játékokra, akár itt is számíthatunk őrületes in-game pillanatokra, valamint több felszerelésekre, amelyek megkeseríthetik az ellenség buráját. Természetesen a játékból kimarad Batman és Joker, csupán mentorként lépnek fel. A játékos eldöntheti majd, hogy mely tanárját választja ki kiképzésére, illetve kit fog követni halálig. Te melyik oldalt választanád? Ez csupán költői kérdés volt, nem muszáj megválaszolnotok. A Gotham City Impostors január 10-én jelenik meg, kizárólag digitális kiadásban a Steam, a PSN, és az Xbox Live oldalakon. Előtte lesz lehetőségünk egy bétatesztelésre, melynek ideje valamikor decemberre várható.Félóra utazás a Skyrim világában!Igen, jól látjátok, már megint Skyrim témájú videó látott napvilágot, ezúttal a híres PC Gamer online videomagazin forrásából mutatjuk meg nektek, hogy milyen klassz világra sikerült a Skyrim világa. A TES: Skyrim 5  környezete,  zenéje és játékmenete egészen kellemes műfaján belül, és végszóként annyit még, hogy biztosra vehetjük az RPG játékok között azt, hogy egy üde színfoltot hagy maga után a Bethesda terméke. Sőt, sokan év játékának tartják már most a Skyrimet!A PC-s Skyrim 10 percben


Nemrég bemutattuk nektek a Skyrim konzolos változatát kb. 20 percben, azonban most nektek a PC verzióval is kedveskedünk. Az alábbi videó a játék első 10 percét hivatott bemutatni. Hősünket éppen elfogták, szekérre ültették fel, mert kiakarják végezni "valamiért". Azonban a cselekmények az igazságszolgáltatás szempontjából igencsak balul sülnek el. Megjelenik a rettegett sárkány, hősünk pedig...

Nos, innentől kezdve rajtad múlik, hogy mit teszel, vagy megnézed a videót, vagy kivárod a holnapi megjelenést, és Te magad fogod kipróbálni a neves RPG játékot, amire még az EDGE magazin is 9 pontot adott. Enjoy!:)

Lájkolj minket Facebook-on

Lájkoljatok minket Facebook-on, és így mindig láthatjátok a napi friss híreinket.

Facebook oldalunk...

Megjelenés előtt a Trine 2

Már nem kell sokat várnunk a Trine második részére. A platform játék december 9-én fog megjelenni PC-re és úgy is néz ki, hogy egyelőre csakis arra. Az Xbox 360-as és PS3 verziók megjelenéséről semmi hír nincs az ég világon.

Saints Row 3 - Jet gameplay


Vicces ez a THQ, hiszen jobbnál jobb módjára parodizálja a Modern Warfaret, a Battlefielde-t és most talán a Just Cause-t. Az alábbi videó az őrült, ám kreatív repüléseket mutatja be nekünk. Megjelenés november 15-én PC, PS3 és Xbox360 platformokra.

Amazing Spider-Man - artwork galéria

A Beenox a kevésbé sikeres Edge of Times (szerintem borzalmas részre sikerült) után egyből egy új projektbe vágta a fejszéjét az The Amazing Spider-man személyében. A játék a 2012 nyarán megjelenő film ötletein alapul, s szerencsénkre visszatérnek a Web of Shadows gyökereihez, ami azt jelenti egyben, hogy ismét sandbox környezetben fog játszódni szpájdink története. Kapunk egy hatalmas New York Cityt, és egy ütős sztorit is. Most pedig következzen a 3 artwork kép, az EuroGamer jóvoltából:Skyrim: az elsőpontszámok, videótesztek


Hazánkban holnap jelenik meg a Bethesda nagy RPG játéka, a Skyrim, amiből most az első pontszámok is befutottak, valamint tartalmasnak ígérkező videótesztek is megjelentek az interneten. Ezeket megosztjuk veletek is.

Az első pontszámok:
 • Gamespy 100
 • Eurogamer 100 
 • Joystiq 100
 • Destructoid 100
 • Guardian 100
 • Kotaku 100
 • Giantbomb 100
 • Game Informer 95
 • IGN 95
 • CVG 95 
 • Startegy Informer 95
 • PC Gamer 94
 • Gamespot 90
 • Videogamer 90 
 • EDGE 90
Az első videótesztek:Mass Effect 3: 3 Különböző játékmód?


Így van, 3 különböző módban játszhatjuk majd végig a Mass Effect 3-at. És hogy mik ezek a "módok"? (Akció, RPG és történet.)

 • Akció: Akció módban a történeti szálak minimalizálódnak és a harcok kerülnek előtérbe. Hősünk automatikusan fog válaszolni a párbeszédekben, és a nehézségi szint pedig a Normal (közepes) lesz.

 • Történet:Az akció mód ellentéte. Itt inkább a történet ami előtérbe kerül, magunk választhatjuk ki hogy mi legyen a válasz, a harcok nem lesznek olyan nehezek.

 • RPG: Az RPG mód ötvözi a történet és az akció mód-ot is. Tehát nagy hangsúly lesz a történeten, magunk választhatjuk a válaszokat, és a harcok "normális" nehézségűek lesznek.

Skyrim világa


A Bethesda fejlesztői egy meglehetősen hangulatos videót adtak ki a Skyrimről, amiben a szinte tökéletesre felépített világát, illetve a környezetét mutatják be számunkra, számos játékmenet jelenetekkel megfűszerezve. Emellett megismerkedhetünk pár új karakterrel is...

Íme a gyönyörűséges videó:

Tervben az új Call of Duty


Az Activision tegnap a Game Informernek hivatalosan megerősítette, hogy 2012-re egy új Call of Duty játékot fognak elkészíteni a Treyarch társaságában. Ez a sajtóközlemény nem meglepő, hiszen 2005 óta minden évben kapunk új COD játékokat, és jövőre ez sem lesz másképp.

Az óriáskiadó és a fejlesztő cég egyelőre nem részletezte az új COD-ot, de azt már lehet tudni, hogy a Black Ops készítők valami orbitális sztorival fognak előrukkolni. A Black opsszal a játékosok egyébként több, mint 2.8 milliárd órát játszották. Szép kis szám. Az új COD 2012 novemberében jelenik meg, multiplatform formában.

LA Noire - PC Launch trailer


Az LA Noire USA-ban már kedden megjelent, azonban az európai régiókban hivatalosan csak pénteken debütál a nyomozós játék PC verziója. A Rockstar ez alkalomból egy új launch trailert adott ki, mely a LA Noire Complete Edition tartalmát (PC-n minden eddig megjelent DLC elérhető lesz) mutatja be a nagyérdemű számára. Ráadásul a számítógépes verzió az Nvidia VGA kártyák tulajdonosait helyezi előnybe.

Íme a videó:

Battlefield 3: Back to Karkand - Frostbite bemutató


Decemberben jelenik meg a Battlefield 2 legjobb pályáit felvonultató térképcsomagja, a Back to Karkand című letölthető tartalom, amiből most egy fantasztikus videó jelent meg. Terítéken a Frostbite 2.0. A Limited Edition tulajdonosainak természetesen ingyenes lesz a tartalom.

Battlefield 4 - Bejelentve!


Az Electronic Arts elnöke, Frank Gibeau twitterjén több jel is arra utalt, hogy egy újabb Battlefield részen dolgoznak. A közérdekű érdekesnek találta, hogy készül a következő Battlefield, mivel az első héten a játékból 5 millió példány kelt el, ami az EA történelmében az eddigi legjobb teljesítménye.

A hírt több helyen is megerősítették, itt olvashatjátok őket angolul:

IndustryGamers

PcGamer

Assassins Creed Revelations - Launch trailer


Ezt is megértük, hiszen a Ubisoft ma hivatalosan kiadta a AC: Revelations utolsó trailerét, ami meglehetősen látványosra és hangulatfokozóra sikerült.

Íme: