További 12 perc a Skyrim világában


Újabb videót vettünk fel nektek pár órája a Skyrim című RPG játékból, melyben a játék környezetét, illetve szépséges tájait próbáljuk bemutatni. A Skyrim európai verziója mától kapható a nagyobb kereskedéseknél. A Steamen jelenleg nem elérhető, annak ellenére, hogy a dobozos verzió használja a steamet. A Bethesda úgy döntött, hogy a mi régiónkban csak dobozos kiadásban lehet megvásárolni, csakúgy, mint a Rage-t. A fentiekben természetesen a PC-s verzióról volt szó.

Látvány videó alább tekinthető meg:

Saints Row 3 - Az első értékelések


Mint azt láthatjátok amekkora volt a Saints Row 3 hájpja, annyira rossz fogadtatás érte magát a játékot. Ezek szerint az ingame tartalom meglehetősen szegényes és kevés a kapacitása is. Átlagosan 7-8 pont körül mozog az értékelése. A Saints Row 3 a THQ forgalmazásában kedden jelenik meg multiplatform formában.

Íme az első pontszám a játékról:

Battlefield 3 - Hadjárat a vakító lámpa ellen

A Battlefiledo közösség twitteren elkapott pár friss infót a közelgő Battlefield 3 frissítés kapcsán. Sok panasz érkezett a taktikai elemlámpára, amit a gépfegyverekre és pisztolyokra fel lehet szerelni. A kiegészítő "előnye" sok embert húzott fel idegileg, hiszen jelenleg olyan "képességgel" (hát szerintem nyugodtan lehet ezt írni) rendelkezik, hogy 10 méteres hatótávolságban minden embert megvakít, legyen az éjszaka, vagy akár fényes nappal. Igen, fényes nappal is van hatása. Sajnos, mi ezt már rég megtapasztaltuk, ezért teljesen egyetértünk a jogos panasszal a fórumozók / levelezők részéről.


A frissítés nem csak ezt a hibát fogja orvosolni, hanem több problémát is.

Ugye milyen vakító *****ság még a képen is? Hát ezt megtapasztalva online...! :D

Hacker támadás érte a Steam-et

Biztosan sokan emlékeztek a Sony hatalmas balhéjára. Hacker-ek feltörték a PSN-t és több millió adatot loptak el. Most úgy látszik valami hasonló történt a Valve rendszerével, a Steam-el. Egy elég komoly szervert sikerült meglékelniük a támadóknak, ami kódolt jelszavakat, felhasználó neveket, hitelkártya információkat is tartalmazott. Hogy pontosan mire jutottak a hackerek nem tudni, talán nem is töltöttek le semmit, nincs még konkrétum.