Skyrim (PC) - egy nap alatt 250 ezer kópia!


Pénzügyi jelentés következik a számítógépes Skyrim kapcsán. A Steam munkatársai hivatalosan megerősítették, hogy a PC-s Skyrimből eddig több, mint 250.000 példány fogyott el alig egy nap 'lepörgése' alatt. A statisztikába beleszámítjuk a kelet-európai dobozos (ami steames), valamint a nyugat- európai (+USA) dobozos, illetve a digitális terjesztését is.

A Skyrimet jelenleg 237 ezren játsszák most, perpill, ebben az időpontban. A jelentésből azt is megtudtuk, hogy a Skyrimet többen játsszák, mint a Modern Warfare 3-at. Az akció FPS-t jelenleg 78 ezren játsszák multiplayer online. No mindegy is. A Bethesda tehát büszke lehet alkotására, hiszen nemcsak PC-re fogyott jól, hanem konzolokra is.

Dragon Age: Redemption 4. rész


Tovább folytatódik Felicia Day kalandja az alábbi Dragon Age Redemption című websorozat videójában. Enjoy!

Íme a 4. rész:

A Battlefield 3 dominált októberben USA-banTOP 10 alább, az októberi játékszoftver-eladási lista alakulása / véglegesítése USA-ban:

  1. Battlefield 3 (360, PS3, PC)
  2. Batman: Arkham City (360, PS3)
  3. NBA 2K12 (360, PS3, PSP, Wii, PS2, PC)
  4. Rage (360, PS3, PC)
  5. Just Dance 3 (Wii, 360)
  6. Dark Souls (PS3, 360)
  7. Madden NFL 12 (360, PS3, Wii, PS2, PSP)
  8. Forza Motorsport 4 (360)
  9. Gears of War 3 (360)
  10. FIFA Soccer 12 (360, PS3, Wii, PSP, PS2, 3DS)

Saints Row 3 - Genki versenymotorjaA THQ egy újabb videót adott ki a Saints Row: The Thirdből, melyben Genki professzor versenymotorját próbálják lencsevégre kapni a rajongóknak.

Idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiótaaaaaaaaaaaaaaa

Modern Warfare 3 - Minden idők legsikeresebb játéka

Pénzügyi jelentés következik, ismét: Az Activision az első becslések alapján a Game Informernek megerősítette, hogy a COD: Modern Warfare 3-ból egy nap alatt több, mint 6,5 millió példányt adtak el az angolszász régiókban (kizárólag USA-t és Angliát érinti). Az óriás kiadó 400 millió dollárt generált se perc alatt. amiből 3 milliót már felajánlott egy cégnek. A fejlesztők azt is bejelentették, hogy a COD franchise pénzügyileg évről évre fejlődő tendenciát mutat, hiszen annak idején a Modern Warfare 2. része 310 milliót, míg a Black Ops 360 milliót termelt 24 óra alatt. Fontos megjegyeznünk, hogy az adatok 24 órára, tehát egy napra értelmezendőek. Természetesen az árfolyamok nincsenek beleszámítva egyik régebbi adatba sem.


A rekorddal már a Black Opsszal bevonultak Hollywood nagy termékei mellé (Csillagok háborúja, Gyűrűk Ura), a MW3 pedig felülmúlta a BO sikereit is, legalábbis egy nap alatt. A bravúr a jelek szerint tovább fog folytatódni...