Assassins Creed Revelations - Vegyes fogadtatás


Befutottak az Assassins Creed Revelations első értékelései, amelyek nem túl biztatóak a franchise történetében, hiszen meglehetősen sok 7 pontos teszt született a játékprogram kritikusaitól.

Íme:

UK Charts: Világsiker lett az MW3


Nemcsak Angliában, hanem az egész világon rekordot döntöget az Activision aranytojást tojó "tyúkja" az MW3, amit a fejlesztések kapcsán az IW mellett már a Sledgehammer Games is dirigált. Egy nap alatt 400 millió dollárt termelt az óriáskiadónak a katonai FPS produktum. Büszke lehet magára a Bethesda is, mert egy ilyen erős mezőnyben megtudta szerezni a Skyrim-el a második helyezést. A Battlefield 3-nak viszont a bronzérem jutott az angol játékszoftver-eladás terén.

  1. Modern Warfare 3
  2. The Elder Scrolls V: Skyrim
  3. Battlefield 3
  4. FIFA 12
  5. Just Dance 3
  6. Uncharted 3: Drake’s Deception
  7. Moshi Monsters
  8. Batman: Arkham City
  9. Zumba Fitness
  10. Wii Party

Boldog születésnapot PS3!

Nagyon szép dolog a születésnap, remek indok, hogy az ember módjával ájultra igya magát. Vajon a Sony-nál is így tesznek? Ugyanis november 11-én ünnepelhette, 5. születésnapját a PS3. Bár kezdetben döcögött a gép, volt egy-két malőr, mára már igazi kincs ez a masina, remek játékokkal: Heavy Rain, Uncharted Trilógia, God of War 3, InFamous, Metal Gear Solid 4. Reméljük még ünnepelni fogja párszor.