Videón a Max Payne 3


Új játékmenet előzetes jelent meg a Max Payne 3-ról. A Rockstar bemutatja egy meglehetősen akciódús videó keretében Max mozgáskultúráját, de emellett számos ingame tartalommal is bővíthetitek MP rajongói adataitokat. Enjoy! :) Az öt részesre tervezett videósorozat következő darabja valamikor a jövőhéten debütál.A Max Payne 3 előreláthatólag a 2012-es év folyamán fog megjelenni, multiplatform formában.

Metal Gear Solid Rising, Producer csere

Sajnos még mindig nem tudtunk meg konkrétumokat a játékról, de van egy fura hír, melyszerint a játék eddigi producerét Shigenobu Matsuyama-t lecserélték, Yuji Korekado-ra. Hogy miért az kérdéses de lehetett hallani egy pletykát, miszerint Hideo Kojima elégedetlen volt a játékkal, és előről kezdték a munkálatokat. Reméljük ez nem így van, mert akkor még 2013-ban sem biztos hogy játszunk a játékkal

Need For Speed: The Run - Challange Series (Lamborghini Aventador)- Videó


A NFS: TR sztorija valóban rövid, de a kihívás sorozat még jó pár órát hozzá ad a játékhoz, amit még megfejel nekünk az Autolog is hogy barátaink idejét próbáljuk megdönteni. A videó saját kezűleg készített!