The Amazing Spider-Man - VGA trailer


A nyáron megjelenő Pókember film mellé érkezni fog a játék is, ami elég furcsa számomra. Robotok támadnak Nem York-ba, de Pókember mindenkit lever (szokás szerint), közben pedig TV-ben közvetítik (megint szokás szerint) amit egy nő kommentál megállás nélkül, de majd bele fullad a "csodába". Ezek után a park közepén kijön egy Kaszás és Shepard elkezdi lőni... jaj elnézést ez még mindig a Pókember, szóval a park közepén kijön egy Kaszásra hasonlító robot amit a Mass Effect-ben láthattunk és Pókembernek ezt sem jelent gondot, darabokra szedi. Persze ez a trailerben nem teljesen látszódott, de úgy is ez lesz a vége.Megjelenés a filmmel együtt 2012 nyarán.

7554 - Irány Vietnám


Elég fura mostanság ilyen játékról hallani, mert általában mindenki modernkori háborút készít vagy esetleg jövőben játszódót.
A történetről annyit tudni, hogy Vietnámba fog játszódni az első indokínai háború alatt, amit a Vietnámi Nép Hadsereg vívott a deprimáló francia haderővel szemben.
A játék címe elég érdekesre sikeredett, de a fejlesztők nem véletlen adták ezt neki, ugyanis 1954. május 7-ről kapta, amikor a franciák letették a fegyvert Dien Bien Phu-ban és megadták magukat, majd pedig kivonultak az általuk megszállt területről.Meglehetősen hasonlít a játék a Cod2-re, a helyszínek tisztára olyanok, a hangok egy részét onnan vették ki és az egész játék alatt érezni a CoD2 feelinget. Én már kipróbáltam a demót és azt kell, hogy mondjam nem rossz, de nem is olyan jó. A játék lényege, hogy meg kell védeni egy bizonyos helyszínt, tartani kell a pozíciónkat. Kb 5-10 percig ott állunk egy helybe és folyamatosan jönnek minden irányból az ellenfelek és miután sikeresen megvédtük, azután pár méterrel arrébb megyünk és ismét védünk, ez megy megállás nélkül. Egy idő után ez nagyon monoton lesz, de ha csak 2 órás a játék akkor még elmegy.


Megjelenés Vietnámban december 16-án, míg Amerikában februárban valamikor. Sajnos európai megjelenésről nem esett szó. A játék elég olcsón lesz beszerezhető, csekély 12 dolláros áron.

UK Charts: A Skyrim átvette a vezetést az MW3-tól!


Minő meglepetés: a brit játékszoftver eladási lista élén ezúttal a Bethesda RPG-je, a Skyrim foglal helyet. Ez azt jelenti, hogy a 16 nap alatt 1 milliárd dollárt termelt MW3 produktum visszaesett a második helyre.

Részletes top 10 lista alább:

1. The Elder Scrolls V: Skyrim
2. Call of Duty: Modern Warfare 3
3. Just Dance 3
4. FIFA 12
5. Assassin’s Creed: Revelations
6. Battlefield 3
7. Professor Layton and the Spectre’s Call
8. Saints Row: The Third
9. Uncharted 3: Drake’s Deception
10. Mario Kart 7

Men in Black 3 - az első trailer


A Sony Pictures végre valahára kiadta a május végén debütáló Men In Black 3 című mozifilmnek az első bemutatkozó videóját, amit alább nézhettek meg természetesen HD-ben. Enjoy!

DiRT gyalázás - Folytatás készül


A Codemasters a VGA játékexpó alkalmával bejelentette a DiRT Showdown című játékot, ami sajnálatos módon nem a jól megszokott rallys játékmenetet fogja követni, hanem csak egy szimpla roncsderbis "gyalázat", alkotás lesz. Reméljük az alkotás nem kap dobozos, bolti változatot. És reméljük, hogy csak egy XBLA és PSN cím lesz...

Update: 2012 májusában fog megjelenni PC, PS3 és Xbox360 platformokra. Ennyit erről.

Íme a gyalázat mozgás közben:

Metal Gear Rising: Revengeance infók

A nagyszerű előzetes után, kaptunk némi információt is a MGRR-el kapcsolatban. A játék fejlesztői, a Platinum Games, teljesen szabad kezet kaptak, a játékkal kapcsolatban. A játék története is megváltozott, nem az MGS 2 és 4 között játszódik, hanem a 4. rész után. Ami mondjuk nem tudom, hogyan lesz megoldva, aki ismeri a 4. rész történetét tujda, hogy miről van szó.
Továbbá nem lesz minden tereptárgy felszeletelhető, viszont az ellenfeleket még mindig úgy apríthatjuk, ahogy ninja vagy szamuráj lelkünk megkívánja.
Ez jól hangzik, sajnos azonban, a PC, mint platform nem szerepel a már, csak az Xbox 360 és a PS3. Ajjajj.
Az elvakult fanok, már elkezdték szidni a játékot, "Ez nem is MGS" és hasonlók. Valóban, ezért nincs is benne a címben, hogy Solid, ez nem feltűnő kedves fanboyok?

Steam top 10


1. The Elder Scrolls V: Skyrim
2. Dungeon Defenders
3. Cal of Duty: Modern Warfare 3
4. Trine 2
5. Bastion
6. Saints Row: The Third
7. Assassin's Creed Revelations
8. Orcs Must Die!
9. Killing Floor Complete Pack
10. The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition