The Last of Us - VGA bejelentés


A Naughty Dog új játékot készít a sikeres Uncharted széria után. A videó alapján ígéretes játéknak tűnik ez is. A emberiség nagy része vagy meghalt vagy valamilyen veszedelmes szörnnyé változott egy gomba spórái miatt. Akik meg életben maradtak azoknak már csak egy cél van az életükben: a túlélés.

A Naughty Dog marad a jól bevált módszernél, ezért a játék csak PS3-ra fog megjelenni valamikor, remélhetőleg már jövőre.


Nadirim - Az egyik legjobb böngészős játék


A játék béta tesztelése már nagyon rég volt, azóta már a teljes játék is megjelent és nagyon jó lett. A Nadirim 5 napja meg is kapta a hivatalos Launch trailerét, amit alább nézhettek meg. Egyébként egy magyar fejlesztésű játékról beszélünk, szóval így tessék hozzáállni.

Megkérdeztem a fejlesztő srácoktól, hogy várható-e magyar nyelv a játékban és azt mondták igen, valószínűleg még idén kiadják, de ha nem akkor januárban biztos. Mindenképp tegyetek vele egy próbát, én azt mondom! www.nadirim.com


Battlefield 3: Back to Karkand - Ma jelent meg

Ma jelent meg PC-re és Xbox360-ra a Battlefield 3 eddgi legnagyobb letölthető tartalma, a Back to Karkand című DLC. A játék hivatalos Youtube csatornája és több külföldi portál szerint egyben a BtK DLC utolsó videója is. (Launch trailer)

Metal Gear Rising: Revengeance Előzetes, bővített változat

A VGA-n sok minden kiderült már, az új Metal Gear játékról bővebben itt. A játékot még a tavalyi E3-on jelentették be, és azóta kettő, tehát 2 db. videó jött ki belőle. A hétvégén rendezett VGA óta pedig kijött már 2 videó és jó pár információ. Továbbá holnapra már be is jelentettek egy interjút, amiben a játék készítéséről lesz szó, és arról, hogy hogyan kerültek kapcsolatba a Kojima Productions és a Platinum Games, úgyhogy holnap is jövök valószínűleg, egy MGRR hírcsokorral.

A videó csupán 15-16 másodperccel hosszabb, de a kicsinek is örülni kell

Sniper Elite V2 - VGA Trailer


A Sniper Elite V2 című második világháborús produktum is megkapta a VGA-ra szánt bemutatóját, amely meglehetősen látványosra sikerült. A Mortal Kombatban debütált X-Ray Vision nagyon passzol a Sniper V2-höz is. Egy mesterlövészes játékhoz pedig kiemelkedően stílusos. Az 505 Games fejlesztésében a játék 2012 tavaszán fog megjelenni PC-re digitális kiadásban, valamint konzolokra is tiszteletét teszi.

Alan Wake - Jön PC-re!


Óriási és meglehetősen remek hírrel szolgálhatunk a PC rajongóknak, hiszen a Steam adatbázisa szerint az Alan Wake megjelenik PC-re is. Sajnos pontos megjelenési dátumot még nem tudunk mondani, de a Steam regisztrációs eljárás hivatalos adatnak tudható be. Tehát tény, hogy az Alan Wake meg fog jelenni számítógépes rendszerekre is.


A Remedy egyik készítője így nyilatkozott:
Nagyon sok visszajelzést kaptunk a PC játékosoktól, és el kell ismernünk, hogy valahogyan figyelmen kívül hagytuk őket. De ami késik, nem múlik.

Biztató jelek ezek, már csak egy hivatalos bejelentésre várunk a készítők részéről.

G.I. Joe: Retaliation - Az első trailer


2012. június 29-én vetítik le az amerikai mozikban a G.I. Joe: Retaliation című hollywoodi akciófilmet 3D-ben, természetesen világszerte a MGM és a Paramount forgalmazásában. Hazánkban egy nappal korábban érkezik meg a G.I. Joe folytatása, ezért a csütörtöki premier vetítéssel meglehetősen szerencsésnek mondhatjuk magunkat. A trailerben a régi főszereplők nagy részük visszatérnek, sőt Dwayne Johnson alias The Rock, valamint Bruce Willis is szerepet kapott eme blockbuster jelölt alkotásban. Az első rész nem volt rossz, a második rész pedig elég kellemes popcorn mozinak ígérkezik az előzetes alapján.