DNF - Már tölthető a legújabb küldetés


A 2K Games és a Gearbox Software tegnap elérhetővé tette a Steam, a PSN és az Xbox live rendszeren a Duke Nukem Forever első tartalmas DLC-jét, ami nem csak a multiplayert egészíti ki, hanem a játék sava-borsát, az egyjátékos részt is.

A 2K Games a bukás ellenére pofátlan módján 8 eurós árkategóriában árulja a digitális letöltő helyeken a Duke Nukem Forever: The Doctor Who Cloned Me kiegészítést. De kérdés: ki veszi meg a DLC-t, amikor a kritikusoknál és a játékosoknál orbitálisan nagyot bukott???

Max Payne 3 - Az első multiplayer infók

Tegnap a Rockstar bejelentette, hogy ma 18:00-kor megkapjuk az első Max Payne 3 multiplayer infókat az IGN által és ez így is lett. A fejlesztők jól tudják, hogy a hagyományos multiplayer módok nem lennének bele illőek a játékba így egy új módot gyártanak Gang Wars néven.

Első körben pénzzel teli zsákokat kell összegyűjteni, ha egyet megszereztünk akkor vissza kell térnünk a bázisunkra. A következő körben a célok változnak és ez azon is múlik, hogy mit hogy csináltunk az első körben.

Második körben vérdíj kerül arra, aki a legtöbb pénzt össze szedte, majd ki kell iktatnunk azt. Értelem szerűen 2 csapat lesz, az egyik aki védi a célpontot, a másik pedig aki meg akarja ölni. De a második körben még lehetséges az is, hogy a több pénzt gyűjtő csapattól el kell foglalni a területet, ha ezt megcsináltuk, akkor a harmadik körben már bombákat kell hatástalanítani.

A meccsek alatt Max fogja kommentálni a történéseket, hogy mik történnek, sőt még a multiplayerbe is bele rakják a képregényes átvezetőket. A meccsek nagyon sokféleképpen végződhetnek, csak rajtunk múlik, hogy mi hogy történik.

A megszokott perkek helyett burstök lesznek a játékban, amik főképp a bandákon alapulnak majd.

Például a Paranoia burst arra jó, hogy az ellenfél azt hiszi a csapattársáról, hogy ellenség és nagy eséllyel lelövi azt. Az összes burstnek 3 szintje lesz maximum.

A Sneaky burst arra jó, hogy az ellenfelek azt hiszik, hogy a csapattársuk vagy, így minden gond nélkül bemehetsz a bázisukra.

Az Intuition burst harmadik szinten látható lesz az ellenfelek sziluettje.

A Bullet time az ami a Max Payne játékok lényege és most a multiba is beleteszik, ez elég érdekesen hangzik elsőre, mert ez tulajdonképpen a mindenki által jól ismert idő lassítás, ami azért multiban elég hülyeségnek tűnik. Ez egyszerűen csak úgy fog működni, hogy ha valaki a látóterünkbe van és aktiváljuk akkor nekünk is és neki is lelassul az idő. Meglátjuk milyen lesz.

A Shootdodge burst nagyon hasznosnak tűnik, mert úgy tudnunk el ugrani a golyóktól, hogy egy sem talál el, ez igen jó lesz a Bullet Time ellen.

Megjelenés 2012 márciusban, PS3-on, Xbox 360-on és PC-n.

Hivatalos, Jön PC-re az Alan WakeA pletykák igaznak bizonyultak, ma jelentették be hivatalosan az Alan Wake PC verzióját, ami 2012 elején fog megjelenni. Sajnos ezen kívül semmit nem tudni, csak ezt az egy képet adták ki róla.


(a kép kattintásra nagyobb felbontású lesz)

VGA 2011 - Ami kimaradt


Lezajlott az idei VGA, a fejlesztők ismét megmutatták tehetségüket, hogy ne legyen szegény a jövő évi játékfelhozatal sem. Videókat, játékbemutatókat lepleztek le nekünk, amit a HunGamer stábja hellyel közel követett. Ám mi sem lehetünk tökéletesek, mert bizony maradtak ki finomságok is. Azokat most én szépen összegyűjtöttem nektek egy hír keretében.

Bioshock Infinite


Transformers: Fall of Cybertron


Diablo 3


Fortnite


Alan Wake: American Nightmare


Hitman Absolution


Tekken Tag Tournament 2Tony Hawk Pro Skater HD

Megjelenési dátumot kapott a Risen 2


A Deep Silver és a Piranha Bytes ma hivatalosan bejelentette, hogy a Risen 2 című kaland RPG játékuk április 24-én jelenik meg PC, Xbox360 és PS3 platformokra. Az európai régiókban pedig április 27-től lesz kapható.

A hivatalos megjelenési dátummal a fejlesztők közé tették a játék dobozképét is, amit az alábbi képen csekkolhattok meg.

Aion - Februártól ingyenesSzinte minden MMO életében bekövetkezik az a pillanat amikor ingyenes lesz és most az AION van a soron, ugyan is 2012 februártól ingyenes lesz a játék.

Három fajta lehetőségünk van játszani:

Starter: teljesen ingyenes, a játékot ugyan úgy játszhatjuk mint bárki más, annyi különbséggel, hogy csak 2 karaktert készíthetünk, bizonyos chat szobákba nem léphetünk be és nem üzletelhetünk privátban.

Veteran: Ezt azok kapják meg akik valaha volt legalább egyszer előfizetésük a játékban. Itt már küldhetünk melléklettel leveleket, nyithatunk saját boltot és a Trade Brokerekkel is üzletelhetünk.

Gold User: Meg lehet adni, hogy mennyi időre szeretnénk ezt a rangot és természetesen ezért már fizetni is kell. Ebben a csomagban már minden elérhető és van pár extra is mint például hamarabb nyílnak meg újra az insták, több AP pontot kapunk a PVP győzelmekért.

Metal Gear Rising: Revengeance, fejlesztői napló

Ahogy tegnap ígértem, itt az a bizonyos Metal Gear Rising: Revengeance interjú, egyelőre csak angol feliratozással. A majd fél órás videóból, kiderül jó néhány nehézség és probléma, ami a ját��k fejlesztése során felmerült.

Assassin's Creed Revelations - Új karakterekkel egészül ki a multi


A Ubisoft kiadta az AC: Revelations első letölthető tartalmát, mely a többjátékos részt egészíti ki, méghozzá vadonatúj karakterekkel. A karakterek a videóban nézhetőek meg!