Command & Conquer: Tiberium Alliances - MMO készül

A Bioware a VGA-n jelentette be a C&C Generals 2-t, de addig még rengeteg idő van, mivel 2013-ban jelenik meg. Addig is, hogy ne maradjunk C&C nélkül, 2012-ben kiadnak egy böngészős játékot ami telefonokon is játszható lesz. A zárt béta ma indult, jelentkezni itt lehet.

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Hétvégén új játékmódok

12 órája tette közzé twitteren Robert Bowling, hogy hétvégén új játékmódok érkeznek az MW3-hoz. Holnap bővebb információkat is elfog árulni, egyelőre csak ennyit tudni hivatalosan. Kicsit utána néztem és nagy valószínűséggel a rajongói módok fognak érkezni.

Az MW3-ban vagy egy olyan opció, hogy teljesen átalakíthatunk egy módot és ezeket a fejlesztő vagy a kiadó figyeli és ami nagyon jóra sikeredett azokat a hivatalos módokba is bele teszik. Nagy valószínűséggel ilyen lesz a hétvégén érkező mód csomag is, ami várhatólag ingyenes lesz. De mint ahogy mondtam, holnap részletesebben beszámol majd róla Robert Bowling.

NFS: The Run - Jövőhéten jelenik meg az új DLC


Igen, jól olvassátok a hír címét: december 20-án jelenik meg a Run Signature Pack kiegészítése ami új autókkal fogja kibővíteni a garázsunkat. Egyelőre PS3-ra és Xbox360-ra jelenik meg először. A PC-s, Origines kiadásról nincs információnk, de valószínűleg egy patch formájában később a PC-sek is elérik a letölthető tartalmat.

Alan Wake - Steamworks támogatássalIgaznak bizonyult a pletykahír, mely szerint PC-re valóban megjelenik az Alan Wake. A Remedy közösségi menedzsere szerint a pszicho-thriller műfajú játék megkapja a Steamworks teljes támogatását. Ezzel mellőzik a sokak által gyengének minősített Games for Windows Live rendszerét. Ez azt jelenti, hogy többek között a PC-seknek is lesznek achievementek, statisztikák, valamint ranglista a Steamen.


A Remedy nagyon sajnálja, hogy nem tudta elkészíteni a PC-s portot még 2010-ben, de a Microsoft csak most adott erre zöld utat. A fejlesztők állítása szerint grafikai szempontból az Alan Wake egy nagyon szép játék lesz, amikor 2012 első negyedévében meg fog jelenni...

Resident Evil Operation Raccoon City - A karakterek


A Gamespoton jelent meg először a Resident Evil Operation Raccoon City (PC, PS3, Xbox360) legfrissebb videója, ami a játszható karaktereket hivat bemutatni. megjelenés 2012 tavaszán. Ígéretes produktumnak tűnik.