Amy - Bújás vagy támadás?

Az AMY című horror típusú játékban a mi dolgunk az, hogy Amy biztonságban legyen, amit több módon is el lehet érni. Akár mehetünk a zombikhoz mind ketten úgy, hogy mindet megöljük, mi közelről öljük őket, Amy közben hátulról támad, véd, gyógyít és egyéb dolgokat csinál. Lesz olyan lehetőség, hogy Amyt elbújtatjuk valahova, például egy szekrénybe és addig mi meg öljük a környéken lévő zombikat. Vagy akár mind ketten elbújunk valahova, például egy asztal alá, így kikerülve a zombikat és nyugodtan átvészelve a harcot.

Az egész zombivá változás (szokás szerint) egy vírus miatt van, ami még jelenleg is mindenhol uralkodik és ez csak ránk hat, Amyre nem, hisz a gyerkőc immunis rá. Most jön egy lényeges dolog, mert a vírus miatt mi is lehetünk zombik, de csak félig, mert közbe azért tudunk magunkról, emberként gondolkodunk és akár a zombik mellett is el lehet menni/lopakdni, úgy, hogy nem bántanak. De azért ezzel vigyázni is kell, mert ha nem szedjük be az ellenszert, akkor meg is halhatunk vagy tényleg vérengző zombik leszünk.

A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is jönni fog valamikor 2012 első felében.

Twisted Metal - Mr. Grimm


Mr. Grimm visszatér és a motorján lévő tüzes láncfűrésszel, illetve egy gépfegyverrel fogja osztani az észt. Ezen kívül természetesen lesz még sok egyéb jármű és fegyver. A játék sajnos csak PS3-ra fog megjelenni 2012 február 14-én.

I Am Alive - új videó


A Ubisoft még kiadott egy utolsó videót az I am Alive című túlélő játékról (már ami a 2011-es évet illeti), mely valamikor 2012-ben fog megjelenni, kizárólag a PSN és XBL hálózatra.

Ghost Rider: Spirit of Vengeance trailer


A MIB 3 és a G.I. Joe 2 után befutott a Ghost Rider 2-nek is a legfrissebb téli bemutatója a Columbia jóvoltából. Premier februárban! Enjoy!

Megint csúszik a Max Anarchy/ Anarchy Reigns

Úgytűnik sok a dolga a Platinum Games-nek. Egy hete tudtuk meg, hogy ők szállítják a Metal Gear Rising-ot, de korábban már bejelentettek egy játékot, a Max Anarchy-t, máshol Anarchy Reigns néven futó hack 'n' slash programjukat. A játékot előszőr, idén őszre igérték, majd január lett a megjelenési dátum. Most a Sega, a játék kiadója, július 6-át jelölte meg, tehát közel félévet csúsztatják. Valószínűleg nagy a nyomás a Platinum Games csapatán, és kell is nekik az idő, amit a kiadó meg is ad nekik szemlátomást. Én nagyon várom már ezt a játékot is, de azért a MGRR-t jobban.