Dead Island - Féláron a Steamen


A napi kívánságlista nagy szereplője nem más, mint a Dead Island. A Steamnek köszönhetően 50%-os árkedvezménnyel tölthető le a teljes játék (25 euró), valamint annak az arénás kiegészítése, az Bloodbath Arena (5 eu) is.

Ficsörök:
  • Az egyik legjobb FPS, mely jól kidolgozott közelharccal büszkélkedhet, valamint az RPG műfajában az egyik legkiegyensúlyozottabb játék. FPS/RPG hibrid játéknak is nevezik.
  • 4 fős online coop mód, ami fergeteges szórakozást nyújt minden felhasználónak
  • Fegyver beállítási lehetőség sokasága, mint pl a Dead Rising játékoknál.
  • Gyönyörű, trópusi szigeten játszódik a sztori
A CD Galaxis a teljes játékot illetően most éppen 10%-os OFF-ot tart, érdemes náluk is körülnéznetek. A Steamről egyelőre a DLC-t érdemes megvenni.Trine 2 - Tölthető a demo


A Trine 2 már megjelent, viszont aki nem akarja rögtön kidobni rá a pénzt, az akár ki is próbálhatja ingyen a játékot. A demo steamről tölthető le. Én ajánlom mindenkinek a játékot, nagyon jó, hangulatos lett ahogy az 1. része is.

Képeken a Carrier Command: Gaea Mission

A Bohemia Interactive 5 új képet publikált a Carrier Command: Gaea Mission című FPS/RTS hibrid játékból, amiket alább nézhettek meg nagyobb felbontásban.  


A PC exkluzív játék valamikor jővőre érkezik meg a boltokba, addig is kitartást.

 

The Dark Knight Rises, az a bizonyos 6 perc

Ahogy beígérték az alkotók, tényleg kaptunk egy 6 perces jelenetsort, az új Batman filmből, amit az új Mission Impossible film előtt játszottak le. A youtube-ra kikerült néhány videó, a legjobb minőségű amit találtam most megtekinthető, fogyasszátok egészséggel. Bane szerepében Tom Hardy, nagyon jó választás volt. Aki szeretné látni hasonló szerepkörben, nézze meg a Bronson című filmet.
Ne feledjétek, holnap pedig kikerül a hivatalos előzetes is!

Megjelenési dátumot kapott a Ninja Gaiden 3A játék kiadója, a Tecmo Koei hivatalosan bejelentette, hogy a Ninja Gaiden 3 jövő év márciusában fog megjelenni, ami normal mellett gyűjtői kiadásban is kapható lesz a boltokban. Természetesen pontos megjelenési dátumot kapott, amely nem lesz más mint március 20-a, illetve az európai régiókban 22-én érkezik meg a várva várt NG3. Bár utóbbi megjelenési dátum egyelőre nem hivatalos, hiszen a kiadó az amerikai és a japán megjelenést erősítette meg.


Gyűjtői kiadás:
  • Dead or Alive 5 demó 4 játszható karakterrel
  • concept art, művészi könyv
  • OST
  • Árszabás: 100 dolláros árkategóriában lesz kapható.

Addig is a legutóbbi trailerrel (TGS 2011) búcsűzunk:

Left 4 Dead - Impulse 76 rajongói film


Nem rég kiadtak egy előzetest, hogy késül egy Left 4 Dead rajongó film és már akkor jó volt a videó. Most viszont itt van teljes hosszában és nagyon jóra sikeredett. Vannak benne poénok amiket elmondanék, de mégse testen mert úgy már nem lenne annyira érdekes a film, nézzétek meg ti magatok!