Steam karácsonyi akció - 1. nap


Mától hivatalosan megkezdődött a Steam karácsonyi akció első napja, ami 2012. január elsejéig fog tartani. Az alábbi játékok kerültek 75%-os leárazásra:
 • Amnesia - 3.7 eu
 • Fable 3 -10
 • Metro 2033 - 2.5
 • Bunch of Heroes - 2.5
 • Orcs Must Die - 2.7
 • Portal 2 - 5.6
 • Singularity - 5
 • Rift - 5
 • Just Cause 2 - 5

Az olcsó játékok mellett Kiadói Csomag ajánlatok is vannak, amelyek 50-88%-os leárazás között mozognak. Részletekért lépjetek be a steambe.

Jövőre sem maradunk LEGO nélkül


2011-ben 3 LEGO játék is érkezett, név szerint: Lego Star Wars III, Lego Pirates of the Caribbean és Lego Harry Potter: Years 5-7. 2012-ben pedig jön a LEGO Batman 2: DC Super Heroes, ami nagy valószínűséggel 2012 nyarán fog megjelenni, sajnos ezen kívül többet nem tudni róla.

Nyáron még jön a Lego Lord of the Rings, de ez nem konzolokra, vagy számítógépre, hanem a szőnyegre építő kockaként :) Ugye mi tudjuk az összetevőket, hogy mi kell egy LEGO játék elkészüléséhez.

Szükséges egy film, annak a filmnek a legó bábui és egy szerződés a film készítőktől. Ezt mind már megszerezte a Warner Bros, szóval nagyon esélyes, hogy 2012 végén megjelenik a Lego LOTR, de ezen kívül még lehet jön más, be nem jelentett LEGO játék.

Addig is nézzétek meg a Lego Batman 2008-as E3 trailerét.

Prototype 2 - Újabb fejlesztői napló


Az Activision egy új fejlesztői naplót adott ki a jövőre megjelenő Prototype 2-ről, melyben a készítők többek között a harcokról beszélnek.

DmC Devil May Cry gameplay videó

Egy friss trailert kaptunk az új DmC játékból. A videó a harcrendszert mutatja be, ami igen pörgős, és látványos, amilyennek egy ilyen játéknak, lennie kell. Én már nagyon várom, mit hoznak ki belőle az új fejlesztők.

UK Charts: Skyrim uralom az angoloknál is


A múlt heti angol játékszoftver-eladási lista élén a Skyrim üldögél - még mindig, míg a Modern Warfare 3 az összesített platform (PC, PS3, Xbox360) elszámolás alapján csak a harmadik helyet tudta megszerezni. A 2010-es megjelenésű Black Ops után meglehetősen hamar visszaesett (bár ennek ellenére a kiadó legsikeresebb húzása) az Activision legnagyobb lövöldéje Angliában.

 1. The Elder Scrolls V: Skyrim
 2. Just Dance 3
 3. Modern Warfare 3
 4. FIFA 12
 5. Saints Row: The Third
 6. Battlefield 3
 7. Assassin’s Creed: Revelations
 8. Mario & Sonic at the 2012 London Olympics
 9. Need for Speed: The Run
 10. Professor Layton and the Spectre’s Call

Steam Top 10 - Még mindig Skyrim


Mint azt láthatják az alábbi, friss top 10-es listán a Skyrim még mindig az első helyet foglalja el a Steamen. Egyébként a Steam történetének legsikeresebb játékáról beszélünk. A Modern Warfare 3 pedig tartja a szokásos második helyet, egyszerűen legyőzhetetlen a Bethesda RPG-je. A múlt heti akcióknak hála két tavaszi megjelenésű játék, a Witcher 2 és a Shogun 2 ismét bekerült a legjobb 5 közé.

1.The Elder Scrolls V: Skyrim
2.Call of Duty: Modern Warfare 3
3.Total War: Shogun 2
4.The Witcher 2: Assassins of Kings
5.Limbo
6.Star Wars: The Force Unleashed II
7.Call of Duty: Modern Warfare 2
8.Anno 2070
9.Saints Row: The Third
10.Left 4 Dead 2

Blink - Indie játék készül


Nem elírás, nem a Brinkre gondolok ami elég rosszra sikeredett, ez a Blink. Egy indie fejlesztésű játék, amit diákok készítenek. A független fejlesztők mindig szeretnek valami újat alkotni és nem a jól megszokott színvonalon menni. Ez valamikor jó, valamikor nem, remélhetőleg most jó lesz. Ahogy látni a játék a lopakodásról fog szólni, de van benne sok olyan érdekes, extra mozdulat amit eddig soha nem láthattunk. A játék még messze nincs kész, szóval még a teljes játék sokat változhat, ne tessék a videóból elítélni!

A csapat szerint 2012 májusban ki tudják adni majd.