Dungeon Defenders - Karácsony módra

A fejlesztők a Steamen keresztül egy új frissítést adtak ki a Dungeon Defendershez. A frissítés segítségével hamisítatlan ünnepi szezon feelinget varázsolnak a képernyőnk elé. Tehát érdemes meglátogatni a Valve legnépszerűbb kliensét, persze előbb be kell szerezni a játékot, akinek még nincs meg. Enjoy!

Alan Wake’s American Nightmare - Új videók


Az első trailert a VGA-n mutatták be és most megérkezett hozzá a kibővített változat is, ami még jobb mint az előző.A játék kap egy módot Fight Till Dawn néven, aminek a lényege, hogy X ideig éljük túl a a zombi vagy szörny rohamokat. Ha letelik az idő akkor feljön a nap és vége, túl élted. Aki ismeri a játékot annak gondolom nem kell elmagyarázni, hogy az életben maradáshoz szükség van fényre és ha süt a nap az maga a Mennyország ebben a játékban.


Steam Sale - 2. nap

Íme a Steam második napi akciója:

Lego Batman - 4.99
Half-Life franchise -75%
CoD: MW2 - 12.49
Theatre of War franchise -75%
Tropico 4 - 15.29
Red Orchestra 2 - 17.49
Chantelise -75%
Duke Nukem Forever - 4.99
Sacred 1-2 -50% (4.99+4.99)
Costume Quest - 3.74
Dungeons of Dredmor - 0.99
Withcer 1-2 -40-75%

The Darkness II - A 4 co-op karakter


A Darkness II elég ígéretes és brutális játéknak tűnik és ezt még egy kooperatív mód is csak feldobja. 4 karakter lesz a kooperatívban és mindegyik saját képességgel büszkélkedhet. Nekem JP Dumond és Shoshanna tetszik a videók alapján.
Megjelenés PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra 2012. február 20-án.

Inugami: Neki egy elátkozott kard lesz a gyilkoló eszköze, persze ezen kívül sok mást is használhat majd.Jimmy: Egy fejszét dob ellenfeleibe, ami nagy hatásos, mivel nem egy hagyományos fejszéről beszélünk.JP Dumond: Ő valamilyen varázsló féleség, aki egy mágikus botot használ.Shoshanna: Egy igen hatásos lefűrészelt csövű puskával ontja az életeket.