Bane üdvözli a Sötét Lovagot!

A Warner Brothers egy új képet osztott meg a The Dark Knight Rises című filmből, amin Bane háttal áll, s mindeközben üdvözli Batmant. Az epikus végkifejletet július végén ismerhetjük meg a mozikban.

MW 3 - az első DLC januárban jön

Robert Bowling az IW közösségi menedzsere egy új képet osztott meg a Modern Warfare 3 első DLC-jéről. A megjelenésről annyit tudunk, hogy minden bizonnyal január vége felé esedékes. Előbb természetesen Xbox Livera érkezik, majd egy hónapos csúszással felkerül a PSN és a Steam hálózatára is.

Postal 3 - az első 10 perc


December környékén jelent meg a rég elfeledett Postal 3 PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra az Akella készítésében. Azt hiszem a 2011-es idényben semmi esélye nincs a játéknak nagyobb címek bezsebelésére. De mi akkor is megemlékezünk róla. Enjoy

Megjelenési dátumot kapott a Devil May Cry HD csomag

Ezt is megéltük, megjelenési dátummal látták el, az első három részt tartalmazó DMC csomagot. Japánban 2012 március 22-én vehetik meg, míg Európában és az USA-ban április 3-án lesz elérhető, a HD-be tupírozott démon kaszabolás. Egyébként Xbox 360 és PS3-on lesz elérhető a pack.

Spec Ops: The Line - Akcióból nincs hiány


A Spec Ops: The Line számomra egy nagyon várós cím az eddigi videók alapján, sajnos ez most annyira nem tetszett, de azért ez sem rossz. Régen kaptunk szerintem már egy ilyen hangulatos játékot, mint amit a videókból látni, remélhetőleg a teljes játék is lesz olyan jó mint a videók.

Megjelenés PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra 2012 tavaszán.

SSX - Késik, kárpótlásul új videó


Az SSX megjelenése február 17-én lett volna, vagyis Valentin napon. A kiadó viszont még is úgy látta, hogy ezen a napon nem lenne értelme kiadni a játékot, így 11 nappal később, február 28-án adják ki Amerikában, nálunk Európában pedig március 2-án.

A kárpótlás a késésért egy gameplay videó. Nekem nem tetszettek soha az ilyen hódeszkás játékok, de ez a videó alapján tetszik, szóval lehetséges, hogy én megveszem. De ez még odébb van, több mint 2 hónap van a megjelenésig.