Alan Wake - Nem lesz DX11 támogatás

Szerintem minden nagy PC-vel rendelkező felhasználó - legalábbis akinek van DirectX 11-es kártyája, SM 5.0 - az Alan Wake játéktól alapból várt egy DirectX 11 grafikai technológiát..., amit nem fognak megkapni, hiszen a Remedy a játékszoftver hivatalos fórumán bejelentette, hogy termékük DX 9 és Windows XP támogatást kap. Bár a friss készítői fejlemények alapján az Alan Wake egy nagyon jó, skálázható grafikus motort fog használni, mely többek között használni fog MSAA-t, FXAA-t, SSAO-t és egyéb jobb minőséget keltő hatásokat is.


Az Alan Wake PC verziója 2012 első negyedévében fog megjelenni. Csak kár, hogy nem jön ki DX 11-el, hiszen amikor a Microsoft anno bejelentette a játékot mindennemű újításokról beszélt, pl többmagos processzor, DirectX 10 támogatás. Mindezek a kukába kerültek...

Saints Row: The Third - Warrior Pack DLC


A Saints Row: The Third-höz végtelen mennyiségű DLC szándékozik érkezni. Ezúttal a Warrior Pack jön, amiben 4 új kinézetet kapunk: Warrior Princess, Knight of Steelport, Kabuki Warrior és Intergalactic Warrior. A DLC megjelenése és ára:

Dec. 20 - Xbox 360: 240MS pont
Dec. 20 - PC / Steam: 2,49€
Dec. 21 - PlayStation 3 Europe: 3$
Dec. 27 - PlayStation 3 North America: 3$
Jan. 10 - PlayStation 3 Asia: 3$