Boldog Karácsonyt Serious Sam módra!

A kép nem a játékból van, hanem a videó elején látható, de azért kattintsatok rá és nézzétek meg az arcán milyen színű festés található :)

A videó nem mai, de nem is régi, Én úgy gondoltam, hogy Karácsonykor a legértelmesebb megosztani. Igaz a zene kicsit sem karácsonyi, de a hó esés, a sok télapó és télanyó kicsit azért még is emlékeztet a karácsonyra. Most a játék is olcsóbban szerezhető be steamen. Az akció január 2-ig tart, szóval aki meg akarja venni a játékot olcsóbban, az eddig teheti meg.

Boldog Karácsonyt kíván a Hungamer!

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy Mi is boldog Karácsonyt kívánjunk a kedves és hűséges olvasóinknak.


Boldog, békés, (és ami még fontosabb) játékokban (és filmekben) nagyon gazdag karácsonyt kívánunk! Maradjatok velünk! Ja és ezzel a videóval búcsúznánk is, ami elég laza, de legalább a honlapunk "működését" jelképezi :)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations - Gameplay


Nem vagyok egy anime rajongó, sőt nem is szeretem az anime meséket, de a Naruto az megfogott. Igaz nem sok részt láttam, de amit láttam az jó volt. Most jön a képbe, hogy a verekedős játékokat sem nagyon szeretem, de ez a Naruto verekedős játék tetszik. Én kíváncsian várom milyen lesz a teljes játék, mert a videó alapján ígéretesnek tűnik.

Megjelenés csak PS3-ra és Xbox 360-ra várható valamikor, valószínűleg 2012-ben.