Forza 4 - Új DLC jön


A Microsoft még az ünnepek alatt is gondol rajongóira, hiszen Szilveszter napján egy új kiegészítő tartalmat jelentett be a Forza 4 autós játékhoz Jalopnik Car Pack (10 új kocsival egészül ki a garázsunk) címmel. Az új DLC január harmadikától elérhető az Xbox Live rendszerről.

Addig is itt az új kedvcsináló előzetes:

PS VITA - Ez a hajó elsüllyedt......legalábbis egyelőre. A PS VITA december 17-én került fel a japán játékszoftver boltok polcaira, vagyis szombaton, így 2 nap volt már csak a hétből amikor meg lehetett venni a kis konzolt. Ez alatt a 2 nap alatt egy igen szép eladási szám jött ki, méghozzá 320.000 darab. 2 nap alatt valljuk be ez nagyon szép eredmény.

De itt jön képbe a következő hét, ugyanis már eltelt azóta egy teljes hét. Ha 2 nap alatt eladtak 320.000 darabot, akkor 1 hét alatt azt várná az ember, hogy legalább 800.000 darabot adtak el, de nem így történt. 1 hét alatt csupán 72.000 darab PS VITA került eladásra Japánba. Ez egy elég kicsi szám másfél héttel a debütálás után.

Kíváncsian várjuk, hogy mit lép a Sony ezekre a gyenge eladásokra. Lehetséges, hogy karácsonyra már mindenki bevásárolt, így pont karácsony környékén senkit nem érdekelt a PS VITA, de lehet, hogy 2 hónap múlva már viszik mint a cukrot. Az sincs kizárva, hogy sokan drágának tartják, mivel az olcsóbbik, wifis változat is jóval többe kerül mint egy PS3.

Amerikában és nálunk, Európában februárban debütál a PS VITA, majd meglátjuk, hogy itt milyen sikerei lesznek. Viszont ha Japánban így folytatódnak az eladások akkor nagy eséllyel csökkenni fog az ára nagy örömünkre, így debütáláskor lehet, hogy olcsóbban vehetjük majd meg a várt kézi konzolunkat.