Hitman: Profession - Már fejlesztés alatt

A Square Enix európai szekciója még az év végén, december 22-én levédette a Hitman: Profession-t. Az új projekt már fejlesztés alatt áll a nemrégiben megalakult montreáli stúdióban. A japán óriáskiadó szeretné feléleszteni a rég elfeledett Hitman franchiset, amit először a Hitman Absolution-nal fognak megkezdeni. Az IO Interactive fejlesztésében a "Megváltó" játék még az idén megjelenik PS3, Xbox360 és PC platformokra.


Az Eurogamer szerint a Profession alcímmel ellátott Hitman játék már a következő generációs gépekre fog megjelenni 2013-14 folyamán.

STALKER: Clear Sky - Szeretnéd?

A Hungamer következő nyereményjáték áldozata (de nyugodtan mondhatjuk új évi nyereménynek is) a STALKER Clear Sky. Ami fontos: nincs időkorlát, egyszerűen random módra fogjuk kisorsolni a nyertes nevét a hét folyamán (ma vagy holnap? Nem tudjuk még :D). Tehát gyors meglepetésként fogja érni az érintett és boldog Clear Sky tulajdonost.


A kis nyereményért nem kell mást tennetek, mint likeolni a Hungamer facebook oldalát, valamint az ott bejegyzett Clear Sky tartalmat. Az eredményhirdetés egyébként is a facebookon fog zajlani, már amennyiben sokan kedvelik a S:CS-t.

Ami még fontosabb: a nyertesnek egy steam által bejegyzett, illetve használt email címre lesz szüksége, hiszen az ukrán fejlesztésű játékot kizárólag a steamen keresztül tudjuk majd elküldeni.

Ajánlott gépigény:
  • Supported OS: Microsoft® Windows® XP/Vista (SP1)
  • Processor: Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
  • Graphics: 256 MB DirectX® 9.0c compatible card* / nVIDIA® GeForce™ 8800 GT / ATI Radeon® HD 2900 XT
  • Memory: 2 GB RAM
  • Sound: DirectX® 9.0 compatible sound card
  • Hard Drive: 10 GB free hard disc space 
Megjegyzés: a teljes játék steames változata nem tartalmazza a magyar nyelvi fájlokat!

God of War 4 2013-ban

Először is B.Ú.É.K. harcosok! Remélem idén is sokat olvastok minket! Idén az első bejegyzésem, az egyik kedvenc játékstílusommal kapcsolatos, a hack 'n' slash-el, és annak az egyik legismertebb képviselőjével, a God of War-ral. Eléggé pletyka szagú a dolog, de nagyon úgy tűnik, hogy jövőre érkezi, az idegbeteg, és teljesen antiszociális spártai új kalandja, a GoW 4. Sokan nem értik, hogyan tudnak folytatást készíteni hozzá, hiszen:
SPOILER ON
A 3. epizód végén a drága Kratos elég látványosan beadta a kulcsot.
De azért gondoljunk bele, nem először lenne, hogy visszahozzák a halálból.
SPOILER OFF
Pletykák szerint Kratos mellett Deimos, lesz irányítható és megjelenik a cooperative mód. Így a spártai testvérpár mégnagyobb zúzdát tud előadni.