Dust 514 - Béta jelentkezés


A Dust 514 bétájára már lehet jelentkezni, viszont vagy egy kis bökkenő ezzel. Csak az jelentkezhet a bétára akinek van PS3 konzolja - mert ugye csak arra jön a játék - és van EVE online előfizetése. Kicsit megvariálták a dolgokat, de hát akinek esetleg PC-n van EVE online előfizetése és van PS3 konzolja, az itt jelentkezhet a béta tesztre.

Syndicate - Coop videó


Az EA egy új videót adott ki a Syndicate című akciójátékról, amiben a 4 személyes coop módot mutatják be. Különösebb kommentár nélkül következzen tehát a lényeg:

Bastion - Túl a fél millión


A független fejlesztők szeretnek elrugaszkodni a megszokott játékmenettől, pont úgy ahogy a Bastionnél is tették, igaz itt azért nem teljesen új formában. A játék Xbox360-ra jelenet meg először, azután pedig steamre adták ki, vagyis PC-re.

Már 500.000 db-ot biztos eladtak a játékból ami egy független fejlesztőnél nagyon szép eredmény. Amúgy nagyon sok díjat is bezsebelt a játék, szóval nem véletlen vették meg ennyien. A játék csak is letölthető formában érhető el a fentebb felsorolt platformokra.

UK Charts: FIFA 12 mámor

 .
  1. FIFA 12
  2. Modern Warfare 3
  3. Battlefield 3
  4. Just Dance 3
  5. Assassin’s Creed: Revelations
  6. Saints Row: The Third
  7. Need for Speed: The Run
  8. The Elder Scrolls V: Skyrim
  9. Mario Kart 7
  10. Forza Motorsport 4

Steam - Közel 5 millió játékos egyidőben

A legfrissebb forrás szerint közel 5 millió felhasználót számlált egyidőben a Steam. A sikert többek között a Skyrimnek és a nemrégiben ingyenes játékká vált Team Fortress 2-nek köszönheti a Valve. Ez egy nagyon jó teljesítmény, hiszen döbbenetes mértékben akadályozza a warez elterjedését is a userek körében. Valamint - egyáltalán ki beszélt itt arról, hogy a PC réteg / front már rég halott? Egyáltalán nem! A Steamnek nagyon sok mindent köszönhetünk, bár mindezek ellenére még nagyon sok játékos a dobozos, bolti verziót preferálja a nagyobb játékok esetében, pl Mass Effect, The Witcher, Assasin's Creed címeknél.

Az EA a Valve sikere miatt elindított egy hasonló letöltő rendszert az Origin képében, ami most csak a SW: The Old Republic MMO játékával tudja fenntartani a PC iránti érdeklődést, hiszen ebből a játékból is nagyon sok példány talált gazdára.

Steam Top 10: Tarolt a Deus Ex és az L.A. Noire


A múlt heti ünnepi leárazásoknak köszönhetően a PC játékosok úgy vitték a Deus Ex Human Revolutiont és az LA Noiret, mint a cukrot. Harmadik helyezést ért el a Serious Sam 3 BFE cooperative és multiplayer tartalmú játéka, ezért a CroTeam meglehetősen büszke lehet magára, de inkább a Steamre :D

A teljes listát alább tekinthetitek meg:

1.) Deus Ex: Human Revolution
2.) L.A. Noire: The Complete Edition
3.) Serious Sam 3: BFE
4.) Sonic Generations
5.) Sid Meier’s Civilization V: Game of the Year
6.) Assassin’s Creed: Revelations
7.) Bastion
8.) Dungeon Defenders
9.) Terraria
10.) Left 4 Dead 2

Eszement állatkodások, a Tekken Tag Tournament 2 új előzetesében

A Tekken széria idén új taggal bővül, méghozzá a sokak által kedvelt, Tag Tournament epizód folytatásával. Ennek a spéci mellék ágnak az a lényege, hogy társakkal kell bunyóznunk, mondjuk kisegít minket a második karakter, beugrik gyorsan és agyba-főbe veri az ellent, vagy éppen lefogja nekünk. A most megjelent előzetes, pedig bizonyítja, hogy a Namco Bandai csapata sem egészen normális, annyi emeletes marhaság szerepel a videóban, hogy az valami hihetetlen. A videó alant megtekinthető, tessék nézni!