Erőre kapott a Nintendo 3DS

Sikeres volt az árcsökkentése, a Nintendo új marokkonzoljának, a 3DS-nek. Eleinte nem volt igazán nagy a kereslet felé, így a Japán cégnek lejjebb kellett vinnie az árcédulát. Persze az is közre játszik, hogy kijött két új Mario játék, (annyira, de annyira rühellem ezt az olasz mukit!). Na meg volt nemrégen egy komoly ünnepi szezon (valami Karácsony, tudjátok mikor mindenki ajándékot ad a másiknak). Idén pedig jön a konzolra: a Resident Evil: Revelations, egy új Mario játék, lesz új Pokemon, és a Metal Gear Solid 3D Snake Eater is. A lényeg a lényeg, már 4 millió 3DS talált gazdára. Gratulálunk!

PS VITA - Árcsökkenés lett a vége


Alig pár napja számoltunk be arról, hogy a PS VITA eladásai nagyon gyengére sikeredett és már is lecsökkent a konzol ára, ahogy azt már előre lehetett sejteni. A 3G változatnak az ára 20%-al csökkent, vagyis 29.980 Yenről most 24.999 Yen lett. A wifis változatból nincs akció mert azok nagy részét megvették már, így arra felesleges lenne akciózni.

Sonic 4: Episode 2 - Interjú és trailer


Mostanában egyre jobban szaporodnak a Sonic játékok, amit valaki nagy örömként él meg vagy semlegesen. Nem hiszem, hogy van olyan aki gyűlölné a játékot azért mert egyre több rész jön ki.

A következő videóban egy interjút tekinthettek meg, ahol a GameSpot-tól Maxwell Mcgee interjúvolja meg Ken Balough-ot, aki pár dolgot mesél a játékról. A videóban fel tűnik az első trailer is, pontosabban még csak egy teaser. Akit esetleg csak a teaser érdekelne, az 1:14-től nézheti meg.

Mass Effect 3 - Előrendelői bónusz


A Bioware 2 új videót adott ki a Mass Effect 3 játékról. Amennyiben, ha mától előrendelitek a játékot az (pl.) Originen, akkor kaptok pár új fegyvert... Megjelenés márciusban!

Részletek a videóban!