Microsoft Flight - Végre életjelek


Meglehetősen régen hallottunk utoljára erről a repülős szimulátorról, de most meg tört a nagy csend. A játék ingyenes lesz, de ha extra dolgokat akarunk vásárolni akkor természetesen fizetni kell.

A játékban lesz multiplayer tartalom, de ehhez szükségeltetik majd a Games for Windosw Live program is. Az irányítás szinte mindennel lehetséges lesz, ami PC-re ráköthető, szóval emiatt nem kell aggódnunk.

A bétára a hivatalos oldalon lehet jelentkezni (az oldal a videó végén látható), de a teljes játék megjelenési dátumát nem tudjuk még. Valószínűleg már nem kell olyan sokat várni, csak 3-5 hónapot...

LEGO Batman 2: DC Super Heroes - Hivatalosan bejelentve


Idén sem maradunk LEGO játék nélkül, ugyanis ma hivatalosan bejelentésre került a LEGO Batman 2: DC Super Heroes. Gondolom kicsit fura a címe, de csupán csak annyi az egész, hogy valószínűleg a fő sztori inkább majd Batman-re épül, de a DC hősöket is irányíthatjuk majd. Nyilván lesznek valami extra pályák ahol ők kapják meg a nagyobb szerepet.

Aki ismeri a LEGO játékokat annak gondolom nem kell bemutatni, de aki nem ismeri annak nem tudom bemutatni, mert sajnos sok infó nem jött. Nagy újdonságokra nem kell számítani, de a LEGO játékok megunhatatlanok, úgy, hogy nem is kell nagy újdonság. Én személy szerint egy online kooperatív módnak örülnék, de kétlem, hogy bele tennék a játékba.

Megjelenése valamikor nyáron esedékes, ismét rengeteg platformon: PC, PS3, Xbox 360, 3DS, NDS és a nem rég megjelenő PS Vita. Szóval LEGO kockákra felkészülni, mert nyáron jön! Mellékesen megjegyezném, hogy tavaly 3 LEGO játék is jött, így remélhetőleg még idén is kiadnak egyet ősz, vagy karácsony környékén.

Így készült: A Skorpiókirály 3


Nem tudom hogy vagytok vele, de a Skorpiókirály harmadik részéről én csak ma vettem tudomást. De sok mindenről úgy sem maradtam le, mint ahogy ti sem fogtok (most ez lol?). Gondolom közületek már sokan láttátok a Skorpiókirály 2-t, ami borzasztóan rossz filmre sikerült. Sőt! A filmtörténelem egyik legnagyobb szégyene volt, nem is beszélve a földrajzi bakikról sem

Ami érdekes az új alkotásban, hogy az a rendező fogja készíteni aki egyebek közt megcsinálta a Death Race 2-t és a Driftert. Tehát túl sok jó film sajnos nem fűződik Roel Reinéhez, de legalább eljut addig a Skorpiokirály 3 című akciókaland filmjével, hogy január 10-től bemutatják az amerikai mozikban. Nálunk egyelőre DVD-n fog megjelenni, majd valamikor. Az eposzi alkotásban részt vett Billy Zane, valamint a veteránnak mondható Ron Pearlman is. A két színész még szponzorálta is ezt a filmet, csak azt nem értem minek...?

Silent Hill: Downpour - Megjelenés


A novemberi csúszás után végre megkaptuk a hivatalos megjelenését a Silent Hill: Downpour-nak: március 6-án jelenik meg PS3-ra és Xbox360-ra és mellékesen még elmondom, hogy a Mass Effect 3 is ezen a napon kerül a boltok polcaira.

Valószínűleg ennél tovább már nem fog késni, hiszen a fejlesztők többször csúsztatták játékukat. Érdekességként még elmondom, hogy március 6-ig még 2 Silent Hill játék is jön, pontosabban 3.

Január 24-én jön PS3-ra és Xbox360-ra a Silent Hill: HD Collection ami a 2. és 3. részt fogja tartalmazni, ez ugye már 2 játék az egyben. A másik játék pedig a Silent Hill: Book of Memories ami február 22-én jeleneik meg, csak a PS VITA rendszerén.

Sniper: Ghost Warrior 2 - Késik


A Sniper: Ghost Warrior 2 megjelenése márciusban lett volna esedékes, de ez helyett valamikor júniusig várható a megjelenése. 2 dolog miatt a késés: az egyik, hogy van még mit fejleszteni a játékon, a másik pedig a marketing. Nagyon kevés videó, kép vagy infó van a játékról és ennek köszönhetően szinte semmit nem tudni róla. Biztos van olyan is aki nem is tudta, hogy már jönni fog a SGW 2.

Számomra az első rész nagyon gagyi volt, rengeteg hiba van a játékba még a mai napig. Az ellenfél nagyon könnyedén észre vesz mindenhol, ha még a bokor álcánkba egy bokorba befekszünk, akkor is kiszúrnak messziről és itt jön lépésbe a második nagy bug, hogy messziről olyan pontos az ellenfél mint soha senki. Remélhetőleg ezek a hibák javítva lesznek ebben a részben.

Ja és még majdnem elfelejtettem, hogy a látványért a CryEnginge 3 lesz az felelős, ami a Crysis 2-ben is jól produkált.

Szóval a megjelenés valamikor április-június környékén lesz PS3-ra, Xbox360-ra és PC-re.

Soul Calibur 5 már csak egy hónap

Eljött ez a nap is, véget ért a Soul Calibur 5 fejlesztése. Nemsokára indul a lemezek sokszorosítása, úgyhogy kezdhetjük húzni a strigulákat. A remek verekedős játék széria legújjabb tagja, február 3-án lesz a boltokban, PS3 és Xbox 360 platformokon.