SSX - Tricky, tricky...


Egy új videó jött az SSX-ről, a hódeszkás játékról. Egyértelműen az extrém sport kedvelőinek lett kitalálva a játék, de én nekem is tetszik, pedig nem vagyok extrém sport kedvelő. A videóban megy a pörgés, folyamatos trükkök jönnek és közben a háttérben írják milyen jó véleményt mondtak a játékról a játékról.

A játék PS3-ra és Xbox360-ra fog megjelenni Amerikában február 28-án, Európában pedig március 2-án.

Reckoning - az első 30 perc


Az OXM jóvoltából megnézhetjük közösen a Reckoning első 30 percét. A játék az első negyedévben fog megjelenni konzolokra és PC-re.

Szellemlovas 2 - beharangozó


Már csak egy hónapot kell kibírnunk a Ghost Rider: Spirit of Vengeance című akciófilm premierjéig. Ez alkalomból a Sony egy vadonatúj reklám TV előzetest adott ki a filmből.

Hazánkban várhatóan februárban debütál a mozivásznakon Nicolas Cage legújabb akciómozija.

South Park RPG - az első képek

Döbbenetes híreknek / képeknek lehetünk tanúi, hiszen nem is akármilyen fejlesztőcég készíti majd a South Park játék első RPG játékműfajú változatát. Az Obsidian meglehetősen magabiztos termékében, olyan annyira, hogy az új év első hete alkalmával még képeket is megosztottak velünk. Lehet viccelnek a srácok, de ez valami elképesztő... A képes közlemény nagyon is reális.

Íme a 10 új kép a South Park RPG című játékból:


Megjelenhet a Dark Souls PC-re

A Dark Souls egyike azoknak a játékoknak, amik akár megjelenhetnek számítógépekre. Lásd az Alan Wake históriáját, hiszen a Remedy pszicho-thriller játéka is meg fog jelenni PC-re még az idén. Csupán idő és hivatali időhúzás kérdése az egész. No, meg persze a PC-sek "felidegesítése" a konzol vs pc témán belül.  Nos, a Dark Souls berobbanhat az európai boltok polcaira: a Namco Bandai elmondása szerint a Dark Souls megjelenése az érdeklődőktől függ majd, már amennyibe valóban lesz rá igény, a játék meg jelenhet PC-re.A hivatalos fórumon már peticioról csiripelnek a madarak, sőt, egyesek szerint már javában folyik a PC port elkészítése... Majd meglátjuk mi lesz ebből. Szerintünk nagy esély van rá, hogy még 2012-ben megjelenik a Dark Souls PC-re is, hiszen konzolokon óriási - kritikai és játékos - sikert aratott játékműfaján belül.
PS4 - Az idei E3-on bemutathatják


Mostanában elég sok pletyka kering a következő generációs konzolokról, köztük a PS4-ről is. Most az a pletyka járja, hogy idén akár bemutatásra kerülhet az E3-on, ami június közepe felé esedékes. Az információk szerint a PS4-be is megszeretnék tartani a Move támogatást, a cross platform játékokat, valamint gyorsabb belső blu-ray meghajtót is beleszeretnének tenni.

Érdekességnek elmondanám azt is, hogy az Xbox720-ról is az a pletyka járja, hogy idén az E3-on kerül bemutatásra. Igazából egyik sem lenne meglepő, ebben az évben 100% hogy mindkettő konzol bemutatásra kerül és remélhetőleg minél hamarabb.

Viszont abban bízzunk, hogy ha megjelennek az új konzolok, akkor a régiekre is jönni fognak a játékok és nem kell kidobni, mert sokaknak biztos elég a mostani generáció is. Mondjuk a Halo 4, a The Last of Us és még pár cím azt bizonyítja, hogy nem lesznek elfelejtve, mert ezek még a jelenlegi konzolokra fognak megjelenni.

The Bourne Legacy - Matt Damon nélkül forgatják

A fantasztikus Bourne-sorozat következő epizódját, a The Bourne Legacy című akciófilmet ezúttal Matt Damon nélkül forgatják le, hiszen az új szerepre Jeremy Renner-t (SWAT, Bombák földjén) szerződtették le a film készítői. A filmben olyan nagy filmsztárok is szerepelnek, mint Rachel Weisz, Oscar Isaac, Joan Allen, Albert Finney és Edward Norton. Utóbbi úriember fogja játszani a rosszfiút. meglátjuk hogyan alakul majd a film, amikor is augusztus 3-tól a mozikba kerül...


Íme az új Jason Bourne:


Silent Hill: Downpour - 15 perces videó


Tegnap megkaptuk a játék hivatalos megjelenését, amiről mi is beszámoltunk és mára érkezett hozzá egy 15 perces gameplay videó. Sok akciót nem tartalmaz, de én teljesen izgatottan néztem minden egyes másodpercét a videónak.

Én azt vettem észre a videóban, hogy egy jó nagy városban mászkálhatunk majd és minden egyes zeg-zugát meg lehet nézni. A gyűjthető tárgyak mennyisége is nagyon nagy, mindenhol van belőlük, a homokozóban, a hordón, az ágyon, a fiókban és még sok más helyen.

Megjelenés március 6-án esedékes PS3-ra és Xbox360-ra.

Final Fantasy XIII-2 - új trailer, demó jön


A Square Enix hivatalosan bejelentette, hogy a Final Fantasy XIII-2 című akció-kalandjátékból jövőhéten  (valószínűleg kedden letölthető lesz) egy kipróbálható verziót tesz elérhetővé a PSN és az Xbox Live rendszeren. A demó bejelentéssel egyidejüleg egy új videót is publikált a japán óriáskiadó belőle, amit alább nézhettek meg a szokásos HD minőségben.

Gotham City Impostors - Késik


Ismeretlen okok miatt a Warner Bros a megjelenés előtt pár nappal bejelentette, hogy egészen februárig csúsztatják a játékot, az eddig ígért január 10-e helyett, ami ugye jövő hét kedden lenne. A jó hír vagy inkább rossz, hogy februárban fog megjelenni a játék, pontos megjelenési dátumot egyelőre még nem kaptunk a kiadótól.

A játék PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra fog érkezni, kizárólag letölthető formában. A bétával egyébként jelenleg is lehet játszani.