Project Zomboid - új indie játék a láthatáron


Nyilván tudjátok, hogy manapság nagyon menőek az indie típusú játékok a játékosok körében, és főleg a Steamen. A következő projekt a Project Zomboid néven fut az Indie Stone gondozásában.

Gameplay ízelítő:

Respawn - Hamarosan lelepleződik a titkos játék?


A Modern Warfare 2-t még 2009-ben az Infinity Ward fejlesztette és a megjelenése előtt pár nappal kirúgták az IW egyik "fejesét" aki miatt szinte az egész csapat kilépett. A tárgyalások még a mai napig is folynak ezzel kapcsolatban és valamikor májusban akarnak véget vetni neki. Mivel még a Modern Warfare 2 megjelenése előtt már nem dolgoztak az IW-nél, így a bevételből sem kaptak semmit és most ezért vannak a tárgyalások.

Akik kiléptek az Infinity Ward-tól vagy kirúgták őket, alapítottak egy új fejlesztő céget Respawn Entertainment néven, és kiadónak az Activision egyik legnagyobb konkurenséhez mentek, az EA-hez, aki tárt karokkal várta őket, így az EA fogja kiadni a Respawn játékait.

Már régebben felröppent egy homályos kép a játékról, amiről azóta semmit nem tudni, de a hetekben jött egy újabb kép, amiről ismét semmit nem tudni. Sok értelmét nem látom ilyen homályos képeknek, mert még csak érdeklődést sem vált ki belőlem.

Az 1. kép


A 2. kép


Most a napokban pedig egy egy weboldal készült ahol egy vissza számlálót látunk és a lejárta február 20-án jön el. Azt, hogy egy hivatalos oldal vagy valaki ismét meg akar minket viccelni nem tudni, de reméljük, hogy a hivatalos oldal, mert akkor végre fény derül erre a titokzatos játékra. Az oldalt itt megnézhetitek.

Ninja Gaiden 3 - Az első fél óra


Kikerült a Ninja Gaiden 3 demo verziójának  az első fél órája, amiben azért van spoiler is, így megtekintése csak saját felelősségre ajánlott! Én nem ismerem nagyon az előző részeket, de ebből a videóból nekem egy nagyon monoton játék jön le, de hát majd meglátjuk.

Megjelenés valamikor idén PS3-ra és Xbox360-ra.