Pofás képeken az MW3 első DLC-je

Nemrég számoltunk be nektek az Modern Warfare 3 első DLC-jéről egy jól összerakott videó keretében, éppen ezért most mellőzük a bevezetést, és egyből a lényegre térünk. Hangulatos, pofás képeket adtak ki a DLC 1-ről (cikkünk megírása alatt még nem érkezett meg a packnak a hivatalos címe), amit alább nézhettek meg.

Sajnos csak két pályával fog frissülni a MW3 tartalmunk, de ezt már az Activision jelezte  is nekünk hogy miért. Kevesebb tartalom lesz, de többször fognak kiadni kiegészítéseket COD játékokhoz. A következő 9 hónapig mintegy 20 DLC tartalom várja a kedves MW fanokat! Csak bírjuk ki pénztárcával. :)
Final Fantasy XIII-2 - itt a demó


Az Xbox Live hálózatára nemrég került fel a Final Fantasy XIII-2 kipróbálható verziója. A Square Enix fejlesztői ez alkalomból a FF rajongókat megtisztelték egy újabb mozgóanyaggal, melyben a demó legfontosabb és egyben a leghangulatosabb pillanatai találhatóak meg. A PSN rendszeren hamarosan debütál a demó, a kiadó türelmet kéri minden PS3 tulajtól.A Final Fantasy XIII-2 január 31-én jelenik meg az Államokban, Európában pedig február másodikától lesz kapható, kizárólag konzolokon.

Marvel: Avengers Alliance - Facebook játék


Lassan a facebook is egy játék platform lesz, már annyi jó játék fog jönni rá. Most a MARVEL is be szállt a facebook bizniszbe, ugyanis a Marvel: Avengers Alliance lesz nekik az első facebookos projektük. A játékról az ég világon semmi infó, csak egy bemutatkozó videónk van, amiből sok nem derül ki, de az biztos, hogy a Marvel-szuperhősök lesznek a főszerepben.

Modern Warfare 3 - DLC előzetes


Január végén debütál az Xbox Live hálózatán a Call of Duty: Modern Warfare 3 első kiegészítése, mely csak két új pályát fog tartalmazni. Az előző COD részekhez a készítők általában 3 nagy DLC packot adtak ki, több pályával (4+), de az Activision nemrégiben megújította az üzletpolitikáját.
Az Activisionnak lehetne akár  ez a mottója a MW3 kapcsán:

Kevés pálya, de több tartalmi megjelenéssel

A készítők a pályákat, kiegészítéseket közel 20 DLC-re szórták el (9 hónapon keresztül fogják frissíteni az MW 3-at), az első DLC tehát két új pályával (név szerint: Liberation, Piazza) egészíti ki a MW3 multiplayer részét.  Spec Ops 'Missions' pályákat egyelőre nem kapunk...

Mass Effect 3 - Lelepleztük az Omni Blade Editiont

Ma lelepleztük a Mass Effect 3 Omni Blade különleges kiadását. A különleges kiadást egyelőre a külföldi áruházaktól szerezhetjük be, meglehetősen borsos áron: 108 dollárért. A kiadás tartalmát mellékeltük az alábbi képen.


Omni Blade Edition-tartalom:

  • METALPAK (fémdobozos gyűjtői)
  • In-game: M55 Carbine Rifle
  • Omni Blade karom, amit fel lehet húznia az alkarunkra.

Ghost Recon: Future Soldier - Dátumozva, Multiplayer béta bejelentés, PC-s megerősítés


Ma meglehetősen forgalmas volt a Ubisoft házatája, hiszen a legfrissebb sajtóközleményük alapján  újabb bejelentést, illetve megerősítést közöltek a Tom Clancy rajongókkal. A Ghost Recon Future Soldier már megannyi csúszást élt át, most azonban hivatalos megjelenési dátum született. Mondhatjuk késik megint a Jövő katonája, hiszen az eddigi márciusi megjelenést eltolták május 25-re. Végre állást foglalhatunk ez ügyben, mert ezt a május 25-ei napot már nyugodt szívvel bejelölehetjük játékmegjelenési naptárunkban. A Ubisoft a közleményben hozzátette, hogy Xbox360 és PS3 konzolok mellett picivel később PC-re is meg fog jelenni a 4 fős coopeartive móddal megáldott Future Soldier. Remélhetőleg már nem fogják csúsztatni a Tom Clancy nevével fémjelzett taktikai shooter játékot.


Emellett az óriáscég megerősítette, hogy a régóta emlegetett multiplayer béta kizárólag Xbox360 és PS3 platformokon lesz elérhető április környékén.

Mi már nagyon várjuk május végét, gondolom Ti is...

AC: Revelations - Újabb DLC a láthatáron

Ma a Ubisoft hivatalosan bejelentette a 'Mediterranean Traveler Map Pack'  című DLC-t az Assassin's Creed: Revelationshöz. A friss tartalom előbb konzolokon, majd pedig PC-n lesz elérhető, ami kibővíti a Revelations többjátékos részét.


A DLC tartalma:
  • a rajongók kérésére: 3 reneszánszi Brotherhood-os térkép: Firenze, San Donato, Siena éjszakában
  • 3 teljesen új map, ezek: Jeruzsálem, Konstantinápoly, Kereskedelmi negyed (Dyers)

A mediterrán Traveler Map Pack elérhető január 24-én 800 Microsoft Pont vagy £ 7,9-os árkategóriában. Amy - az első 15 perc


Ma jelent meg az Amy című horrorjáték a VectorCell gondozásában az XBL és PSS hálózatra, 10 dolláros vagy 800 MSP árkategóriában. A megjelenés alkalmával megleshetjük az első negyedórás bemutatóját az Amy-nek.

Twisted Metal - MegjelenésAz amerikai dátumot már eddig is tudni lehetett, hogy február 14-én kerül a boltokba. Az európai hivatalos bejelentésre egészen mostanáig várni kellett: a Eat Sleep Play gondozásában készülő játék 3 nappal az amerikai után fog megérkezni.
Tehát a hivatalos megjelenés február 17-én esedékes nálunk is.

SSX - Mac trükközget


Igen, már megint egy új videó jött a játékról. Ez sem lett olyan jó, mint a múltkori két trailer, de azért ez sem olyan rossz. A videóban Mac Fraser mutat be pár trükköt nekünk, amik nem tűnnek nehéznek egy játékba, de azért a valóságba már elég komoly lehet.

A megjelenés február 28-án lesz PS3-ra és Xbox360-ra.

Homefront - Készül az Ultimate Edition


Sok játéknak a megjelenés után jó pár hónappal kijön egy tartalmasabb változat, amiben általában az eddig megjelent DLC-k vannak. Egyelőre nem tudni, hogy a Homefront Ultimate Edition mit tartalmaz, de nagy valószínűséggel az eddig megjelent DLC-k benne lesznek. Megjelenés valamikor márciusban.

A Homefront amúgy nem lett egy remek mű, de az eladások nagyon jók lettek és már készül a 2. rész is, igaz ezt már régen tudni, csak gondoltam érdekességnek leírom.

Silent Hill HD csomag csak márciusban

Sokan vártuk, hogy végre nagy felbontásban játszhassunk a Silent Hill második és harmadik részével, ami január 24-én jött volna egy csomagba összepakolva, de csak volna. Ismeretlen okok miatt elhalasztották a megjelenést márciusra. Ami kissé fura, hisz ekkor érkezik az új Silent Hill r��sz is, a Downpour. Úgyhogy még két hónapot várnunk kell a borzongásra.

COD: Black Ops 2 - Az Activision levédette


A Games Radar legfrissebb információja szerint az Activision levédette a 'Black Ops 2' jogokat. Emellett egy blackops6.com nevű domaint is lefoglaltak. A Black Ops egyébként a Treyarch legsikeresebb Call of Duty epizódja - amit természetesen mi is elismerünk - ezért valóban nem lenne nagy meglepetés, ha novemberben egy COD: Black Ops 2 kerülne a boltok polcaira. Mellesleg idén tavasszal várható a legújabb COD bejelentés is, amit már minden COD rajongó tűkön ülve vár.

Aliens Colonial Marines - Egy kép a nem hivatalos CE-ről

A Gamekyo magazin nemrégiben leleplezte az Aliens Colonial Marines különleges, gyűjtői kiadását. A Gearbox egyelőre nem erősítette meg a CE tartalmakat, ezért pletykahírként kell, hogy kezeljük a tegnapi "tényeket".