I Am Alive februárban

A meglehetősen mostoha körülmények ellenére (többször elhalasztották, és egyszer biztosan teljesen előről is kezdték) sem kerülhette el a végzetét, az I Am Alive, ugyanis tényleg megfog jelenni. Már már úgy tűnt, hogy elvan átkozva a project, de mégis sikerült befejezni, és hivatalos dátummal ellátni, ami február 22.
A játék csak letölthető formában lesz kapható, Xbox 360 és PS3 platformokra. A PC úgytűnik kimarad.

Hardcore móddal érkezik a Hitman Absolution

A Square Enix sajtótájékoztatót tartott a Hitman Absolution kapcsán a Destructoid magazinnak, így egyúttal vadonatúj gameplay jeleneteknek lehetünk a szemtanúi (a videót a cikk alján találjátok meg!). A készítők megerősítették a hardcore módot, még hozzá az eléggé nehéznek tűnő lopakodó üzemmód képében. Lopakodó játékot multiplatform tekintetében nagyon rég láttunk, talán ha jól emlékszem a Splinter Cell: Chaos Theoryval lehetett 0 killel, lopakodva megoldani egy küldetést. Reméljük ez az érzés és pillanat visszatér a Hitman Absolutionnal is. 

Bár azt meg kell jegyeznünk, hogy a Hitman játékok sosem voltak a lopakodó játékok ékköve(i), a játékmenet sokkal inkább a megtévesztésről és az átverésekről, valamint a mesterien kiviteleztt gyilkosságokról szólt. Az új Hitman játék szerintetek átmenetet fog képezni a Splinter Cell játékokkal?Ignite akció a Steamen

A Steamen a mai napon egy magyar fejlesztésű autós játék lett leárazva, mintegy 67%-os árkedvezménnyel. Ez annyit jelent hogy a Nemesys Games játéka kerek 5 euróért megvásárolható. A különleges ajánlatnak holnap 19:00-kor lesz vége.


Az Ignite-ben minden verseny különböző. Mindegyik verseny valami újat hoz, ahogy a játékosok saját taktikájukat használva próbálnak győzni. Az Ignite pontozási rendszere lehetővé teszi a taktikázást a verseny során. A gyűjtott pontszám lehetővé teszi nitró használatát a verseny során, a végén pedig időbónusszá alakul. Így a nitró rövid idejű használatával a játékos másoknál hamarabb kerülhet ki egy helyzetből, de ha sok nitrót, és így sok pontot használ fel, az lehet, hogy a versenyébe kerül. Különféle módokon lehet pontokat gyűjteni (draftolással, tárgyak elütésével, drifteléssel), és egyes autók az egyik módra alkalmasabbak, mint egy másikra. A játékos az előnyben részesített módszerhez legmegfelelőbb autót választva, és stratégiáját végrehajtva nyerheti meg a játékot.

Fő jellemzők:
 • Egy- és többjátékos-játék: 35 versenyből álló egyjátékos kampány 7 helyszínen. Többjátékos játék legfeljebb 5 játékosnak.
 • 3 vadonatúj játékmód:
 • Verseny mód: új csavar a versenyzős műfajban; a játékosok pontokat gyűjthetnek és égethetnek el, hogy előbbre jussanak, vagy felhamozva azokat a verseny végén ugorhatnak előre, mikor a pontok időbónusszá alakulnak.
 • Kieséses mód: minden kör végén a legutolsó versenyző kiesik a versenyből. Akik bennmaradnak, bónuszpontokat kapnak.
 • Kimerítéses mód: a játékosok egy adott mennyiségű ponttal kezdenek, de az fokozatosan fogy. A játékosok újratölthetik pontszámukat mutatványokkal, vagy elégethetnek belőle nitró formájában, de ha a pontszámuk nullára csökken, elvesztik a játékot.
 • 3 különféle versenyautó-típus: az amerikai tuning, az utcai és a versenyautó is saját érzetet ad, melyek eltérő vezetési technikát igényelnek.
 • Különféle beállítások mindegyik autóhoz: minden járműnek különféle beállításai vannak, melyek másfajta versenyekhez vagy vezetési stílusokhoz teszik megfelelővé azokat.
 • 30 teljesítmény: teljes teljesítményrendszer a mutatványok és különleges képességek megjutalmazására, valamint hogy megtanítsa a játékhoz szükséges technikák némelyikét.
 • Ranglisták: globális ranglisták mindegyik versenypályához.
 • Autórongálódás: az autók rongálódnak, de ez nem befolyásolja a vezethetőséget.
 • Véletlenszerű időjárás: ugyanaz a versenypálya két versenyen nagyon eltérő lehet, napfényestől ködösig.Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows® XP, Vista, vagy Windows 7
Processzor: Intel® Pentium IV 3.0 GHz
Memória: 256 MB RAM (Ajánlott: 512 MB RAM)
Merevlemez-terület: 950 MB
Video: DirectX® 9.0c kompatibilis videokártya minimum 512 MB memóriával
Hang: DirectX® 9.0c kompatibilis hangkártya
DirectX®: DirectX® 9.0c vagy magasabb

Forza 4 - Hyundai Veloster autó bemutató


A cím önmagáért beszél, a Microsoft és a Turn 10 Studios egy új videót adott ki a Forza Motorsport 4-ből, amiben a Hyundai Velostert mutatják be a nagyérdemű részére. A 2013-as autómodell elérhető a Live hálózatán.

Alan Wake's American Nightmare, megjelenési dátum

Az Alan Waker rajongóknak a február 15-i dátum, nagy valószínűséggel piros betűs ünnep lesz. Ekkor fog megjelenni az Alan Wake's American Nightmare. A játék lemezes formában nem lesz megvásárolható, csakis az Xbox 360 Live rendszeren keresztül. Bár arcade cím, mégis a fejlesztők hangoztatják, hogy teljes értékű epizód lesz. Várjuk szeretettel!


Saints Row 3 - jön a következő DLC


A THQ a tegnapi nap folyamán hivatalosan bejelentette a következő DLC-t a Saints Row: The Thirdhez, mely GenkiBowl VII címmel lesz elérhető a Steam , a PSn és az Xbox Live rendszeren

Sony nyilatkozatA Sony kijelentette, hogy az eddigi pletykálgatások, miszerint az új gépüket az E3-on bemutatnák, ez teljesen hamis információk. Az egyik fő tényező, hogy a PS3-nak 10 éves életciklust szabtak, ami azt jelenti, hogy még bőven van idejük egy esetleges új gépen dolgozni.

Tiger Woods PGA Tour 13 TrailerIdén az EA Sports eléggé belehúzott a sport játékok készítésébe, több új cím és folytatás is helyet kap a naptárban. Az egyik ilyen, a Tiger Woods féle PGA Tour ami a 13-as számjelzést kapta meg. Megjelenési dátum még nincs, de az biztos hogy Kinect-el nagyobb móka lesz hadonászni, mint kontrollerrel szerencsétlenkedni.