Mass Effect 3 tartalom a Reckoningban


Újabb keresztpromociós ajánlatot jelentett be az EA a Mass Effect 3 és a Kingdoms of Amalur: Reckoning című játék kapcsán. A feladatunk elég egyszerű, mind két játék demó változatát az Originen keresztül végig kell játszanunk. A jutalmunk különböző tárgyak, illetve felszerelések lesznek a teljes játékban, amit mi most egy hangulatos videó keretében mutatunk be nektek.

A Konami dátumozta a Silent Hill játékokat


A Konami legfrissebb sajtóközleménye alapján, (immáron véglegesítette, több találgatás már nincs efelől) a készítők hivatalos keretek között bejelentették a Silent Hill játékok napra pontos megjelenési dátumait.

  1. Silent Hill HD Collection (SH2, SH3, jobb minőségben, új szinkronnal) - Március 6
  2. Silent Hill: Downpour (nagygépes változat, a Vatra fejlesztésében) - Március 13
  3. Silent Hill: Book of memories (kisgépes változat, PS Vita) - Március 27

Ninja Gaiden 3 Collector's Edition

Márciusban jelenik meg a Ninja Gaiden 3 Xbox60-ra és PS3-ra. A kiadó a mai napon közölte a nagyérdeművel a gyűjtői kiadást. Az alábbi képen minden extra tartalom megismerhető.

RE: Operation Raccoon City - Multiplayer módok


A Capcom a mai napon bejelentette, hogy a  RE: Operation Raccoon City című akcióhorror játéknak izgalmas, és felejthetetlen élményt nyújtó multiplayer játékmódjai lesznek. A bejelentéssel egy meglehetősen látványos videót adtak ki, amiben természetesen a multis módokat részletezik (Team Attack, Survive, Heroes, stb).A coop játékmenettel is rendelkező játék március 23-án jelenik meg PC, Xbox360 és PS3 platformokra.

Februárban és márciusban is lopakodhatunk Solid Snake-el

Végre Európában is megjelenik, az MGS HD csomagja februárban, PS3 és Xbox 360 platformokra. Ezt már jó ideje tudtuk. Viszont a Metal Gear Solid: Snake Eater 3D-t legutóbb elahalasztották. Mostanra már ő is dátumot kapott, ami március 8-a. Ez csak Nintendo 3DS-re fog megjelenni. A tavasz így az MGS jegyében fog telni, és ha minden jól megy az akció mellék ág Rising is megjelenik idén. Már most szeretem 2012-t.

The Darkness 2 demó bejelentés, egy hétig Xbox exkluzív


A 2K Games a mai napon hivatalosan bejelentette a The Darkness 2 kipróbálható verzióját, ami előbb az Xbox Live Gold tagoknak lesz elérhető, január 17-től. A PS3 és a PC tulajdonosoknak nem kell megijedniük, hisz egy héttel később ők is meg fogják kapni a meglehetősen látványosnak ígérkező demonstrációt a Steam és a PSN hálózatán.

Részletek:

January 17:
Xbox Live: világszerte (csak Gold tagoknak)

January 24
Xbox Live:világszerte, minden Xbox Live tagnak (Non-Gold)
PlayStation Network:csak az észak-amerikai régióban élők
Steam (PC):világszerte, minden Steam felhasználó részére

January 25
PlayStation Network:EU

Final Fantasy XIII-2 - a teljes demó bemutatása


A mai naptól kezdve mind az Xbox, és mind a PS tulajdonosok bármikor kipróbálhatják a héten felkerült Final Fantasy XIII-2 kipróbálható verzióját. Bár vannak olyan tagok, akik nem érnek rá a hét közepén játszani, vagy nem szeretnek demókat kipróbálni. Éppen ezért nekik kedveskedtünk, hiszen a FF XIII-2 teljes demóját lehoztuk nekik. A játék a Square Enix kiadásában január 31-én debütál az Államokban, az EU-ban pedig február 3-án.

XCOM: Enemy Unknown - Újabb képek

A hét elején adtak ki új képeket az XCOM: Enemy Unknown-ból, azonban a fejlesztők, a hétvégéhez közeledve ismét új képeket adtak ki a játékból. Szám szerint hármat. A projekt idén ősszel jelenik meg a boltokban.Ninja Gaiden 3 - véres multiplayer


Szeretnéd látni mozgás közben a Ninja Gaiden 3 multiplayer részét? Akkor ne habozz tovább, az alábbi videó egyébként nagyon pörgősre és "véresre" sikerült. A Ninja Gaiden 3 márciusban jelenik meg, kizárólag konzolokra. 

Csak azt nem értem, minek ebbe a játékba multiplayer:S Tök gagyi szerintem