THE EXPENDABLES 2 - Forgatási képek, Chuck Norris és Van Damme a filmben

Bizony, Sly bácsi készíti a THE EXPENDABLES második részét, amiben ismét feltünnek majd a jó akciók mellett pár szupersztár is, mint pl. (most figyeljetek jól) Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean Claude Van Damme, Bruce Willis, ééééés Arnold Schwarzenegger.  Az ázsiai hölgyet (a képen látható) Yu Nan-nak hívják. Most éppen két kép jelent meg a filmről, amiket lent megnézhettek.Patch és Trailer a Star Wars The Old Republichoz

A Bioware által fejlesztett MMO még ebben a hónapban, 17-én egy patch-el rukkol elő az előfizetőknek. A Rise of the Rakghouls az 50-es szintű játékosokat célozza meg, ami a  Kaon bolygón fog játszódni. Na meg persze pár javítás is lesz benne, minden bizonnyal. Trailer odalent!

Tropico 4: Modern Times - Újabb kiegészítő a láthatáron


A Kalypso és a Haemimont Games nagyon elégedett a Tropico 4 sikerével, hiszen a mai napon egy újabb kiegészítő tartalmat jelentettek be hozzá, Modern Times alcímmel. Az El Presidentének (a játékosnak) a feladata nem lesz más, mint többek között az űrkutatás fejlesztése és számos kihívások sikeres teljesítése. A modernizált világban elsőként kell pl. úrhajósokat juttatni a világűrbe vagy a Hold felszínére.

Megjelenés márciusban PC és Xbox360 platformokra.

The Secret World - Az Illuminatusok


Az EA egy fantasztikusan jó videót adott ki a FunCom MMORPG-jéből, a The Secret World-ből. Az MMO béta tesztelésére a játék hivatalos oldalán lehet jelentkezni. Három rendhez lehet majd csatlakozni: az Illuminatihoz, a Sárkány rendhez és a Templomosok rendjéhez.

Max Payne 3 - 4 új kép

Hogy jól kezdődjön a hétvége, a Rockstar Games 4 új képet adott ki az év végén megjelenő Max Payne 3-ból. A képek alább megnézhetőek, s többek között azt is megerősíthetjük a "szépségek" alapján, hogy a teljes játékban valóban lesz fedezékrendszer. A Remedy (a régi Max Payne játékok fejlesztője) időközben elismerte, hogy pompásan és fenomenálisan néz ki a Rockstar által fejlesztett játék.
The Darkness 2 - Új gameplay videó


A 2K Games és a Gamespot magazin jóvoltából egy vadonatúj videót nézhetünk meg a The Darkness 2 című akcióhorror FPS játékról. Az alábbi mozzanatok kellően felhozzák a játék iránti érdeklődést, ami pedig még nagyobb örömhír, hogy minden játékos (legyen az Steam, PSN vagy XBL felhasználó) január 24-től kipróbálhatja a Darkness 2-őt egy meglehetősen jól összerakott demó formájában.

Az első rész egyébként annak idején kizárólag konzolokra jelent meg, és most a PC-sek először próbálhatják ki magukat; eme sötét világban játszódó produktum képében.

Binary Domain - Jobb mint gondolnád


Honnan tudják, hogy mit gondolunk a játékról? A videó az jó, na de vajon a játék is jó lesz? A játék egy TPS lesz, olyasmi mint a Gears of War, csak itt robotok lesznek a főpontban, nem pedig a szörnyek. Hát majd hamarosan meglátjuk mit tud mutatni, ugyan is csak 1 hónap van hátra a megjelenésig.

A játék február 17-től PS3-ra és Xbox360-ra lesz kapható.

Alan Wake's American Nightmare - Friss videók


Jelenlegi is tart a 2012-es CES, ahol inkább elektronikus dolgokat szoktak bemutatni, mint TV, telefon vagy egyéb újdonságok, de néhány játékról is láthatunk valamit itt, mint az új Alan Wake-ről.

2 gameplay videót kaptunk a játékról amik fejlesztői kommentárral lettek megfűszerezve. Sajnos a kommentártól nem teljesen élvezhetőek a videók, de még így is jók, főleg, ha valaki érti mit is beszél.

Megjelenés február 15-én Xbox360-ra és ott is csak letölthető formában.SSX - A játékmódok


Az új SSX videóban a játékmódokat láthatjuk elég röviden összefoglalva, van benne egyjátékos és többjátékos mód is. Én nagyon kíváncsian várom a játékot, mert sose vártam sokat az ilyen játékoktól, de ez iszonyat jónak ígérkezik.

Megjelenés PS3-ra és Xbox360-ra február 28-án.

Jak and Daxter HD Collection - Gameplay videó


A Jak and Daxter is megkapja a HD kiadását, mint szinte minden régi jó játék. A HD Collection tartalmazni fogja a Jak and Daxter: The Precursor Legacy-t, a Jak II-t és Jak 3-at. Mindegyik rész támogatni fogja a trófeákat, ahogy az a videóban is benne van. A játék PS3-ra fog jönni.

Alan Wake's American Nightmare képcsokor

[Képgaléria] Friss Alan Wake's American Nightmare képek futottak be a Remedy fejlesztők jóvoltából.

Íme:Lollipop Chainsaw új trailer érkezett

Suda 51, a híres/hírhedt japán játékfejlesztő új játéka formálódni látszik. A tavalyi játéka, a Shadows of The Damned bukása után (amit egyszerűen nem értek, hiszen remek játék volt) egy újabb rá jellemző (értsd: teljesen elmebeteg, fekete humorral, és tele szexuális utalásokkal) alkotással rukkol elő, ami Lollipop Chainsaw nevet viseli. A videók alapján egy tipikus hack 'n' slash,  cím lesz, egy nem mindennapi női főhőssel, mint a Bayonetta. Csak itt nem a titkárnő fétisben szenvedők élhetik ki beteges fantáziájukat, hanem azok, akik a szőke, uniformisban járó, iskolás lányokra buknak. Valamikor idén fog kijönni a Warner gondozásában, PS3 és Xbox 360-ra. A trailer odalent megtekinthető.