Shogun 2: Fall of the Samurai - Fantasztikus traileren


Új videót kapott a díjnyertes Total War: SHOGUN 2 önálló kiegészítője, mely a császári trón és az utolsó sógunátus közti konfliktust dolgozza fel a 19. századi Japánban, 400 évvel az eredeti játék eseményei után; egy drámai összecsapást a tradicionális szamuráj-kultúra és a modern fegyverek tűzereje között.

Célod: Vezesd az ősi Japánt a modern korba, ahogy az amerikaiak, britek és franciák megérkezése vad polgárháborút robbant ki, mely a nemzet jövőjét fogja meghatározni.További részletek a Steam hivatalos oldalán!

Idén sem játszunk az Xcom-mal

Az újraindított Xcom FPS verziója körül már régóta megy a kavarás. Már 2007 óta fejlesztik, és az eredeti megjelenés 2011 volt. Aztán ezt leváltotta a 2012. Most pedig kiderült, hogy idén sem fog megjelenni leghamarabb csak 2013-ban. Nem tudni min tökölnek a 2k csapatánál, olyan pletykák is felreppentek, hogy a negatív fogadtatás miatt újrakezdték az egészet. Kár érte!

Test Drive: Ferrari - az első képek

A 2011 novemberében bejelentett BigBen Interactive játékból, a Test Drive: Ferrari című autós játékból vadonatúj képek érkeztek. A TD: Ferrari érdekessége, hogy a fejlesztést a SHIFT játékokért felelős csapat, a Slightly Mad Studios vette át. Az alábbi képek meglehetősen gyönyörűek, de ez 2012-ben már elvárható egy ilyen volumenű franchise-től.

A TD:F márciusban jelenik meg Xbox360, PS3 és PC platformokra.


Dead Island: Ryder White DLC bejelentés

A Deep Silver és a Techland ma bejelentette a hamarosan megjelenő Ryder White című DLC-t a Dead Islandhez. Ez a kiegészítés egy "sztori melléklet" lesz a játék fő történeti szála mellé, melyben magát a keménykötésű katonát, Ryder White-ot irányíthatjuk majd. Tehát kapunk egy új játszható karaktert, akivel elkezdhetjük a single playert, és kapunk új fegyvereket, valamint két új tervrajzot, mely segítségével egyedi fegyvert készíthetünk el.A DLC február elsején lesz elérhető a PSN, az Xbox Live és a Steam rendszerén, méghozzá 800 MSP vagy 8 fontos árkategóriában.

Insane 2 - Hamarosan megjelenik


Bizonyára sokan ismerik az Insane játékot, ami a magyarok által került a boltokba már jó "pár" éve. Most itt van a második rész ami már az oroszok által kerül a boltokba és ez is nagyon jónak tűnik. A játékban rengeteg mód és autó lesz, amik nagy része multiban is játszható lesz, így a játék élettartam is elég nagy és még a játékélményre sem lehet panasz.

Oroszországban már kapható a játék, de Steam-re is megjelenik január 19-én.

PC-re is jön a Street Fighter 4 patch + Trailer

Az emberiség ellen legnagyobb merénylet volt címeket adni a Street Fighter 4 mindenféle kiadásainak, a legutóbbi verzió ami PC-re is ellátogatot a Super Street Fighter 4 Arcade Edition (soha többet nem fogom kiírni a címet!). A konzolos verzió decemberben kapott egy méretes patch-et, Ver. 2012 néven, ami a játék kiegyensúlyozásáért feleslős, ami kell is. Pár karakter túl erősre sikeredett, és még jópár finomhangolást is kaptunk. Most pedig bejelentették, hogy PC-re is megérkezik a tapasz, méghozzá már februárban! Örülünk.

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition X360 - tavasszal?

Megtudtuk, hogy a konzolos The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition néven fog megjelenni a kis és nagykereskedésekben. Az Xbox360-as verzióért felelős THQ munkatársai egyelőre nem tudnak mondani pontos megjelenési dátumot az RPG játék kapcsán, de annyit már elcsiripeltek a nagyérdeműnek, hogy valamikor a 2012-es év második negyedévében (április-május, vagy legkésőbb június eleje) fog megjelenni.


Az Enhanced kiadás magába foglal megannyi fejlesztéseket és javításokat, valamint gamepadra jól optimalizálták a játék irányítását. Ez a kiadás ráadásul új küldetéseket, karaktereket is tartalmazni fog, A jelentés szerint a küldetés "Királyi emberrablás" címen fog futni, aminek végigjátszása akár 4 órába is telhet.


Az Enhanced Edition valószínűleg PC-re is meg fog jelenni. Ezt még nem erősítették meg.

Steam Top 10


Múlt héten a Dead Space Pack és az Age of Empires 3 leárazásának köszönhetően, a két játék elfoglalta a dobogó legfelsőbb szintjét. 

Íme a múlt heti Steam eladások:

1.) Dead Space Pack
2.) Age of Empires III: Complete Collection
3.) Call of Duty: Modern Warfare 3
4.) Anno2070
5.) Terraria
6.) Jagged Alliance: Back In Action
7.) Q.U.B.E.
8.) Dead Space 2
9.) Saints Row: The Third
10.)Dungeon Defenders

UK Charts - Változások


Az első hely továbbra is a FIFA 12 játéké az angol játékszoftver eladási listán, csupán annyi változás történt, hogy a dobogóról kiesett a Modern Warfare 3 és az EA nagy FPS-e a Battlefield 3. Helyükre a Just Dance 3 (mi más) és a Skyrim került.

  1. FIFA 12
  2. Just Dance 3
  3. The Elder Scrolls V: Skyrim
  4. Battlefield 3
  5. Modern Warfare 3
  6. Zumba Fitness
  7. Zumba Fitness 2
  8. RAGE
  9. Assassin’s Creed: Revelations
  10. Need for Speed; The Run