Reckoning demó bemutató

Ma jelent meg a Kingdoms of Amalur: Reckoning kipróbálható verziója, amit az Origin rendszeréről tölthettek le. Ezért nem kell mást tennetek, mint belépni az Originbe, majd pedig az "Üzlet" szekcióra kattintva kiválasztani a Free Games kategóriát. Rögtön be is tölti, kiemelt részként a Reckoningot. Innentől értelemszerűen kell majd kiválasztani a telepítést.


Az alábbi videó ugyan átlépte a 10 perces játékmenet bemutatót, de ebből csak a második fele tartalmaz igazi gameplay jeleneteket. A demó kijátszása után, még van lehetőségetek felfedezni a Reckoning hatalmas világát. Igaz ez az opció korlátolt, hiszen csak 45 percig lehet élni ezzel a lehetőséggel. A grafika nem nagy valami, de februárban ellesznek látva a casual gamerek (nem csak ezzel a játékkal), az egyszer biztos.

Jagged Alliance: Back in Action - Előzetes

Február kilencedikén jelenik meg PC-re a Jagged Alliance: Back in Action című felülnézetes izometrikus, körökre osztott taktikai akciójáték a Kalypso Media forgalmazásában. A YouTubera felkerült az első nagyobb játékmenet előzetes, ami bő 20 percben próbálja bemutatni a nagyérdeműnek, hogy mire is számítson, amikor azt megvásárolja a Steamen.

Betekintés a Gears of War 3: Fenix Rising DLC-be


Az Epic Games és a Microsoft nemrég kiadott egy új DLC-t a Gears of War 3-hozA 200 MB körüli expanzió 5 új multis térképpel, 4 új karakterrel, fegyver skinekkel és egyéb tartalmi frissítéssel bővíti ki a teljes játékot.
A Gears of War 3 DLC-je már elérhető letölthető formában az Xbox Live hálózatáról, 800 Microsoft Pont ellenében. A Season Pass tulajdonosainak természetesen ingyenes a Fenix Rising.

The Darkness 2 PC-s rendszerkövetelmény

Az Xbox GOLD felhasználók már dörzsölhetik a kezüket, hiszen mától tölthetik le a Darkness 2 demóját. A mai nap alkalmával a kiadó megerősítette a PC-s rendszerkövetelményeket is.


Tehát nincs több találgatás a The Darkness 2 PC-s rendszerkövetelményeit illetően, hiszen a 2K Games és a Digital Extremes csapata a mai napon hivatalosan megerősítette a játék minimum és ajánlott gépigényét. Részletek alább:

Minimum

- OS: Windows XP/Vista/7
- Processor: Intel Core 2 @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+
- Memory: 1.5GB RAM
- Hard disk space: 10GB
- Video card: 256MB Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600

Ajánlott

- OS: Windows XP/Vista/7
- Processor: 2.4 GHz quad-core processor
- Memory: 2GB RAM
- Hard disk space: 10GB
- Video card: 512+MB Nvidia GeForce 9800 GTX
- Sound: DirectX compatible

Most futott be a Darkness 2 teljes demó játékmenet videó:

Thief 4 - online móddal

A Square Enix által még 2009 májusában bejelentett Thief 4-hez érkezett némi információ morzsa. Történt ugyanis, hogy - a híres, videójáték infókat hamarabb leleplező NeoGAF közössége szerint online módot kap a Thief 4 lopakodós játék. Emellett azt is megtudták, hogy alkalmazni fogják a Batman Arkham City alatt futó grafikus motort, az Unreal Engine 3 továbbfejlesztett verzióját.


Az Eidos alkalmazottai nagyon jól tudják azt, hogy a Thief sorozat sikere mindig is az egyjátékos kampányon múlott, de az online multiplayer tartalom a Thief 4-et meglehetősen érdekessé teszi majd.

Max Payne 3 - meg van a dátum

Ma a Rockstar és a Take Two ünnepi keretek között hivatalosan bejelentette  a May Payne 3 napra pontos megjelenési dátumát, ami(k) nem lesz más mint május 15-e. Először konzolokra (Xbox360, PS3) jelenik meg az Államokban, majd pedig három nappal később az EU-ban. A kiadó megerősítette a PC verzió csúszását is, hiszen az amerikai premierhez képest két hetet fog késni. Erre indok egyelőre nem érkezett a Rockstartól. 


Tehát hazánkban PC-re június elsején fog debütálni a Max Payne 3, míg konzolokra május 18-án (EU).

Az örömteli bejelentést a játék hivatalos fórumán / oldalán tették meg a készítők.

Snipers - City Interactive...A City Interactive hozza a formáját, ismét egy új játék, ismét egy rossz játék. A Sniper Ghost Warrior után itt van az új Sniperes játékuk, ami kb 10 játékból másolja le az ötleteket. Alap ötlet kb nincs is a játékban és arról már ne is beszéljünk, hogy csak multiplayer mód van a játékban.

De itt van pár dolog a játékról is:

- 10 pálya
- 5 játékmód
- Egy meccsen maximum 12 ember vehet részt
- 6 mesterlövész puska, 2 kis pisztoly és 20 felszerelés várható összesen

Aki PS3-on akar játszani annak lehetősége lesz a MOVE-ot is használni és még extraként lehet venni az ehhez a játékhoz készített mesterlövészpuskát.

Megjelenés PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra valamikor februárban.

SSX - Újabb hétfő, újabb videó


Ismét eljött a hétfő, így egy újabb videót láthatunk a játékból, ahogy éppen valaki trükközik. Most Zoe Payne van a soron (nem, nincs köze Max Payne-hez) akinek a "Pommel me" trükkjébe is betekintést nyerhetünk. Jövőhét hétfőn vagy kedden ismét újabb videó várható.

A játék megjelenése február 28-án PS3-ra és Xbox360-ra.

Syndicate - újabb videó, hamarosan 4 fős coop demó


Az EA ma egy eléggé látványos videót adott ki a február 24-én megjelenő Syndicate című akció FPS játékból. Az alábbi videóban online, 4 fős cooperative tartalom fedezhető fel, s mind ezek közben arra a "tálalásra" juthatunk, hogy nem kicsit hasonlít a BRINK-re a Syndicate látványvilága, meg úgy általánosságban is nézve. A megjelenés előtt számíthatunk egy 4 fős online coop demóra a kiadó jóvoltából. Valószínűleg még ebben a hónapban felkerül a XBL és PSN hálózatára.

Megjelenés PC, PS3 és Xbox360 platformokra.

Test Drive: Ferrari - az első trailer


Megérkezett a Test Drive: Ferrari első bemutatkozó videója. Az autós játékot a Shift játékokat készítő Slightly Mad Studios fejleszti, ami meglehetősen meglepő. A játékmenet picit hasonlít a Shift-re, akár SHIFT: Ferrari címen is elképzelhető lenne a TDF. Mondanunk sem kell, hogy a Test Drive legújabb tagja kizárólag a Ferrari járgányokat fogja felvonultatni a versenyek kapcsán.

Megjelenés március idusán, PC, PS3 és Xbox360 platformokra.

NeverDead két videó

A Konami berkein belül készülő NeverDead két előzetest is kapott. Elég egyedi és őrült játékmenettel megáldott TPS-ről beszélünk. Az első videó, a játék első 10 percét mutatja be, míg a második, az Xbox 360 és a PS3 közti különbségeket mutatja meg. A játéknak még vannak hibái, és az sem sokat segít a helyzeten, hogy elég idiótán játszanak vele.