Resident Evil 6 - Bejelentés, képek, trailer

Megtört a jég, hisz a Capcom ma késő este, 11 órakor hivatalosan bejelentette, hogy bizony készül a mindenki által várt Resident Evil 6. A játékot egyelőre Xbox360-ra és PS3-ra jelentették be a japán illetékesek, de nem kizárt, hogy később egy PC port megjelenjen, akár DirectX 11 támogatással. Az előzetes infók szerint két szálon fog futni a Resident Evil 6 sztorija; ennek függvényében lesz egy Leon, illetve egy Chris feladatos rész a horror játékban. Előbbit zombi feeling (USA helyszínnel, klasszikus RE zombi hangulattal a középpontban), míg utóbbit az akció (Kína, harc a bioterroristák ellen) fogja jellemezni.

A Resident Evil 6 november 20-án fog berobbanni a boltok polcaira, egyelőre csak konzolokra.

UPDATE: a konzolos megjelenés után, később várható a PC-s megjelenés is! by CapcomTucatnyi képek a videóból, természetesen HD minőségben:

Syndicate - 5 perc coop gameplay


A GameTrailers által 5 perc kooperatív gameplayt tekinthetünk meg, mely Xbox360 platformon lett felvéve. Aki a trailerekből nem tudta eldönteni, hogy milyen a coop annak most ajánlom ezt a videót. Mellesleg demó is fog jönni, még hozzá január végén vagy február elején PS3-ra és Xbox360-ra.

A teljes játék megjelenése pedig február 21-én esedékes PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra.

Shank 2 - dátumozva

Indie rajongók figyelmébe ajánljuk a Shank második részét, hiszen - mint elődje - egy hihetetlnül élvezetes játékmenetet fog biztosítani. Az EA Partners és a Klei Entertainment a mai napon hivatalos bejelentette a Shank 2 megjelenési dátumát és az árát is. Az Xbox Live, a PSN és a Steam hálózatán február 8-án jelenik meg, méghozzá 10 eurós vagy 800 MSP-os árkategóriában. A sztori mellett egy új játékmód is szerepet kap, a Survival móddal. Kétszemélyes coopeartiver módban lehet majd játszani ezt a módot, amiben a fő feladatunk barátunkkal vállvetve a terroristák visszaverése lesz, akik természetesen horda szerűen özönlenek...

Az örömteli hír mellett kiadtak egy új videót is, amiben természetesen Shanket láthatjuk aprítás közben:

Deadlight - Bejelentés, képek, trailer

A Tequila Works és a Microsoft Games Studios egy vadonatúj játékot jelentett be a héten a Deadlight képében. Egy oldalnézetes platformer játék (mint pl a Shank vagy a Limbo) lesz, mint az látható is a videó végén. A sztori a 80-as, 90-es évek körül játszódik a poszt-apokaliptikus Amerikában. Részleteket egyelőre még nem tudunk mondani, de a látottak alapján meglehetősen érdekes témájú terméknek ígérkezik a Deadlight.

Street Fighter x Tekken - New Characters videók


Kettő nagyon hangulatos videó érkezett, én nekem mind kettő tettszett, úgy, hogy én nem vagyok nagy bunyó párti. Az első videóban egy jól megcsinált előzetes van, a második videóban pedig már láthatunk gameplay jeleneteket, ahol brutális verekedés megy.Metal Gear Rising az E3-on kipróbálhatjuk

A 2011-es VGA biztosan sokaknak emlékezetes volt, számomra egyértelműen a Metal Gear Rising Revengeance miatt. Azóta, szinte két hetente kapunk valamilyen információt, trailert vagy interjút a játékkal kapcsolatban. Hideo Kojima most azt közölte velünk, hogy az idei E3-ra játszható demo-val készülnek. Mivel nem nagy a valószínűsége, hogy kimegyek az idei E3-ra, remélem, hogy lesz belőle egy Demo. Ezért a játékért, akár a Dunát is kimozdítanám a medréből! Ha minden jól megy idén már a teljes verzióval is játszhatunk Xbox 360-on és PS3-on is.

I am alive gameplay trailer érkezett

Megannyi hír, videó, elhalasztás után tényleg megjelenni látszik az I am alive. A február 22-én megjelenő játékhoz, egy nagyon hangulatos gameplay előzetes érkezett. Szerintetek feltudja venni a versenyt, a nagy AAA kategóriás címekkel, vagy csak egy arcade játék lesz belőle?

SSX - Az online tartalmakról


Todd Batty a játék producere bemutatja nekünk, hogy a játékban milyen online tartalmakra lehet majd számítani. Én még mindig azon a véleményen vagyok és még egyre jobban erősödik is bennem, hogy ez egy nagyon jó játék lesz, csak nehogy a végén pofára essünk.

Megjelenés február 28-án PS3-ra és Xbox360-ra.