Resident Evil 6 - Magyar trailer és elemzése


Az IGN mint mindig, most is ki elemzi a debütáló trailert. Ez olykor jól jön, mert sok olyan pillanatba betekinthetünk, melybe a rendes videó végig nézése után sem látunk, köszönhető az alapos megtekintésnek. A videó közben a játékról beszélnek és amikor meg állítják valahol a videót, akkor elmondják, hogy mi vagy ki ez és mire lesz jó, vagy stb... Aki érti mint mondanak annak ajánlott megnézni.A CNG Hungary által pedig magyar feliratosan is megtekinthetjük a trailert.A játék megjelenés november 20-án esedékes PS3-ra és Xbox360-ra, de később PC-re is meg fog jelenni a játék. Amúgy nem lennék meglepődve ha a játék nem jelenne meg novemberben, el tudok képzelni pár hónapos késést.

Grand Slam Tennis 2 - A karakter szerkesztésről


Az EA sport játékai nagy részében meglehet változtatni a külsőt teljesen és itt sem lesz másképp. Minden egyes ruha darabot ki lehet cserélni, akár sapkát és csukló szorítót is rakhatunk magunkra, vagy akár a hangot is be állíthatjuk. De ami még ennél is jobb, hogy mi is benne lehetünk a játékban, csupán fel kell tölteni az arcunkról egy képet. Szóval aki tenisz bajnok akar lenni annak itt a lehetőség, hogy az legyen és saját magával vigye végig a nagy bajnokságokat!

A PS3-ra fejlesztett MOVE mozgás érzékelővel pedig tovább fokozhatjuk az élményt, mivel ezzel is lehet játszani és így még élethűbbé válik a játék. A demo már tölthető és akár a mozgás érzékelővel is kipróbálhatjuk a játékot.
Megjelenés PS3-ra és Xbox360-ra február 14-én.

Spéci nehézségi szint a BioShock: Infinite-ben

A remek első rész után, a második részt vegyes fogatatással kezelte, mind a szaksajtó, mind a játékos közönség. Az új részt már az első részt is készítő Irrational Games fejleszti, és az idei felhozatal egyik legjobb játéka lesz, elég csak pár előzetest megnézni belőle. A sok kreatív és zseniális ötlet mellé bespájzoltak még egy érdekes ötletet, egy extra nehézségi szintet, mely az 1999 Mode nevet viseli. Az oldschool játékosoknak szánják ezt, sokkal nehezebb lesz, jobban odakell majd figyelnünk a különleges képességeinkre, és fegyvereinkre. A BioShock: Infinite, valamikor 2012-ben jelenik meg PC-re Xbox 360-ra és PS3-ra.

Fallout: New Vegas - Ultimate Edition


A jól megszokott felállás következik. Ki jött a játék és hozzá rengeteg DLC, de ezért nem kell külön-külön fizetni, hanem egy nagy csomag keretében megvehetjük, még hozzá baráti áron. Az Ultimate Edition az eddigi összes megjelent DLC-t tartalmazni fogja, szóval aki eddig nem szerezte be a játékot és Fallout rajongó az semmiképpen ne hagyja ki!

Trailert kaptunk az új "Resident evil" filmhez (sóhaj)

Az elmúlt pár napot a Resident Evil széria fogja uralni. Míg tegnap Trailer kolléga egy spontán népünnepéllyel egyenértékű hírrel szolgált, miszerint kikerült az előzetese az igazi Resident Evil 6 játéknak, én egy gyászos hírt kell közöljek. Ami nem más, mint a Kaptár film széria, (ami állítólag a Resident Evil játékok alapján készült pedig qrvára nem!) legújabb részének előzetese. Már a 4. rész  is egy értelmetlen, teljesen inkoherens hülyeség volt, és ez se tűnik jobbnak. A filmben benne lesz Leon és Ada is, jhajj nekünk! Meg pár visszatérő az előző részekből. Nézzétek meg a trailert, és szörnyülködjünk együtt. De legalább idén lesz Silent Hill 2 film.