Darksiders 2 - fejlesztői napló

A 2K Games kiadta az első fejlesztői naplót a Darksiders 2-ből, amiben természetesen Halálról tartanak kis beszámolót. A 4 testvér közül ő a legidősebb, így némi tiszteletben részesül. A fegyvere pedig egy ún. "svájci bicska" lesz, mert a használata nagyon sok mindenre alkalmas lesz.

Mass Effect 3 - Látnivalók, képek, videók

Friss látnivalók érkeztek a Mass Effect 3-ról. Az első videóban az egyjátékost Mac Walters, míg a második interjúban a többjátékos szekciót Casey Hudson részletezi. A harmadik videóban pedig bemutatkozik az új karakter James Vega, akit a hollywoodi szépfiú , Freddie Prinze, jr szinkronizált.

A Mass Effect 3 március 6-án jelenik meg PC, Xbox360 és PS3 platformokra. Előtte természetesen lesz lehetőségünk kipróbálni a játékot, méghozzá február 14-tól.
Alan Wake - PC megjelenés, gépigény és egyéb infók


Az Alan Wake eddig csak Xbox 360 exkluzív volt, de hamarosan megjelenik PC-re is, hála a Remedy-nek és a Nitro Games-nek. A játékról pár érdekes infót is közzé tettek. A GFWL használata nem kell majd, teljesen steam kompatibilis lesz és csak ott is lehet megvásárolni, egyelőre ismeretlen áron.

A minimális gépigényt is közzé tették:

Operáció rendszer: Windows vista vagy Windows 7
Processzor: 2 magos processzor szükséges, AMD: Athlon X2 2,8 GHz / Intel: Core 2 Duo 2 GHz
Memória: 2GB
Merevlemez: 8GB szabad hely
Videó kártya: Dx10 kompatibilis vagy nagyobb és legalább 512MB memória
- AMD: ATI Radeon 3650, 4450, 5550, 6450 vagy jobb
- NVIDIA: GeForce 8600GT, 9500GT, GT120, GT430, GT520 vagy jobb
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
Vezérlő: Egér és billentyűzet, vagy Xbox360 kontroller

A PC-s verziónál is teljesen használható lesz az Xbox360 kontrollerünk. A Mac felhasználóknak nem lesz elérhető a játék. A mentések automatikusan fognak történni, mi magunk nem menthetünk sehol. A játék tartalmazni fogja az összes DLC-t.

Megjelenés pedig februárban lesz valamikor.