[FRISSÍTVE!] SSX - Videó áradat


A GameSpot-nak jutott az a szerencse, hogy kipróbálhatták a hamarosan megjelenő SSX-et. Végre mi is rendesen mozgás közbe láthatjuk a játékot és valami épp kézláb véleményt is alkothatunk a játékról. Nekem a trailerek jobban bejöttek, de most a 3 gameplay videó se tántorított el a megvételtől. Én biztos megveszem, na és ti? Remélem ti is megveszitek PS3-ra és akkor találkozunk a RiderNet-en!Itt egy ráadás videó is, amit már az EA adott ki ismét, mivel a heti videó anyagukat nem hanyagolhatják el. A játékból keveset láthatunk ebben a videóban, itt egy profi hódeszkázás, Travis Rice beszél arról, hogy hódeszkázás közben miről jó tudni.

Megjelenés február 28-án PS3-ra és Xbox 360-ra.[FRISSÍTVE!]

Közben az EA kiadta a szokásos hétfői videóját, ahol Eddie Wachowski nyomatja a trükköket.

Ghost Recon Online


Nem szabad elfelejteni, hogy a Future Soldier mellett az Online rész is készülőben van, ami teljesen ingyenes lesz. A PC-s tábor most örülhet, mert nekik kettő Ghost Recon is jönni fog, míg konzolra csak egy, szóval a PC-sek most már nyugodjanak megy egy kicsit!
A bétára a hivatalos oldalon lehet jelentkezni mely a videó végén van, de egyelőre még nem kezdődött el a béta.

Az van írva, hogy 2012 első negyedévében már megjelenik a játék, de én ezt erősen kétlem, mivel még a béta sem kezdődött el. Szerintem nyárig biztos kell várni a megjelenésre, de remélhetőleg megéri.

Resident Evil: Revelations - Sztori trailer


Ez az év elég erősen Residen Evil év lesz, mivel 4 játék és 1 film is fog jönni, de már lehetséges, hogy nem számoltam bele valamit. Most a 3DS exkluzív RE Revelations sztori trailerét nézhetjük meg, ahol pár gameplay jelenetet is láthatunk. A játék grafikája nagyon jó lesz és előreláthatólag a játékélménnyel sem lesz gond.

Megjelenés január 27-én csak 3DS-re.

Megérkezett az első fejlesztői napló a Ninja Gaiden 3-hoz

A Team Ninja híres akció játékáról, a Ninja Gaiden 3-ról beszél nekünk a játék egyik producere és rendezője, sokan tartanak tőle, ugyanis az előző részeket jegyző Tomonobu Itagaki, már semmilyen formában nem vesz részt a játékban. Ez a rész pedig már multiplatform cím lesz, Xbox 360 mellett megjelenik PS3-ra, mindkettőre március 23-án. Később pedig wii U-ra is. A videó lent csekkolható.Személyes:
Én a Ninja Gaiden előző részétől agy vérzést kaptam! Sokan elnézik neki a hiányosságait, a remek harcrendszer miatt, én nem tudtam. Egyrészt a játéknak semmiféle normális története nincs, csak egymás után vannak pakolva a pályák, bármiféle összekötés nélkül. Egyszer Tokyoban harcolunk kardos ellenfelekkel, következő pályán már farkasemberek, meg robotok, és ki tudja még mik jönnek. Ezt mégis, hogy gondolták? Aláírom, hogy a harcrendszer nagyszerű, de az nem megbocsájtható, hogy szívatni akarják a játékosokat. A NG2 szándékosan nehéz ok, de hogy van már az, hogy 15-20 percbe telik, hogy 6-8 "sima ellenséget" megöljek? Persze lehet jönni, hogy ennek a szériának ez a lényege. Nem érdekel! Én azért ülök le egy játék elé, hogy szórakozzak és kikapcsolódjak, és nem azért, hogy felidegesítsen! Na meg a főhősnek sincs semmi jelleme.