Kingdoms of Amalur: Reckoning - Amit a hangokról tudni kell


Újabb fejlesztői naplóval jelentkezik a Kingdoms of Amalur: Reckoning című fantasy akció-RPG játék, amiben a készítők a hangokról és a zenéről számolnak be.  Az EA kiadásában még februárban megjelenik PC, PS3 és Xbox360 platformokra a 38 Studios fejlesztésében. A demónak meglehetősen jó a fogadtatása, ezért nem lenne meglepő a játék sikere.

Modern Warfare 3 - Minden ami DLC és ELITE


A Modern Warfare 3 már lassan 3 hónapja jelent meg, de az Activision marketing gépezete még mindig 200%-on mozog. Ma jelent meg az első DLC, ami csak ELITE tagoknak elérhető Xbox 360-on, de hamarosan PS3-ra is megjelenik, a PC-s verzióról nem tudni. Ezt a DLC-t ha valaki akarja akkor sem vehet majd meg, ez csakis ELITE tagoknak szánt DLC.

Egy érdekes újítás lépett fel a játékban, ami akár jó is lehet. Az Activision szerint aki ELITE előfizető az csakis hardcore játékos lehet és a "noobok" nem fizetnek elő az ELITE-re (ebben azért tudnék vitatkozni). Készült egy meccs kereső az ELITE játékosoknak, így aki komoly küzdelmekben akar részt venni az menjen oda, így elkerülheti a "noob" játékmenetet.

Aki esetleg nem értene az Xbox 360-hoz, annak most itt egy videó melyben részletesen elmondják hogyan kell csatlakozni az ELITE-hez és hogyan kell letölteni a játékot.

Aki megakarja venni a DLC-ket azoknak azt ajánlom, hogy mindenképpen fizessenek elő az ELITE-re, mert nem sokkal több mint 10.000ft és ha külön akarná valaki megvenni a DLC-ket akkor drágább lenne. Na és persze ott vannak az ELITE exkluzív DLC-k is mint most ez.

Az elmúlt 1 napban 3 videó is érkezett, volt amiről olvashattatok fentebb, de sok minden nincs leírva így nézzétek és élvezzétek!

Assassin's Creed Revelations - Mediterranean Traveler Map Pack


Szomorú hír ez nekem egy részt, mivel úgy látszik, hogy a Ubisoft kezdi átvenni az Activision szokását: kiadnak pár pályát és eladják elég drágán. Mindenesetre a DLC már elérhető, 3 új és 3 klasszikus pályát tartalmaz melyet 800 MS pontért vagy 9,99 dollárért vehetünk meg Xbox 360 és PS3 rendszerében.

A DLC-hez pedig jöjjön egy kis ízelítő is, hogy ti nektek is megjöjjön a kedvetek a vásárláshoz.

Sniper Elite V2 - Fejlesztői napló


A Rebellion következő Sniper Elite játékából most egy fejlesztői naplót láthatunk, ahol a fejlesztők mesélnek arról, hogy mit kell tudnia játékról és eközben végre néhány rövidebb gameplay jelenetet is láthatunk.

Megjelenés valamikor 2012-ben PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Új trailerrel jelentkezik az Asura's Wrath


Már megszokhattátok, hogy japán játékos hírekkel jelentkezek, most is így van. Az Asura's Wrath egy hack 'n' slash játék lesz, és a császárunk halálát kell megbosszulnunk, illetve a gyanút elterelni magunkról (milyen eredeti). Őszintén szólva, nekem ez már túl komolytalannak tűnik, volt egy videó, ahol egy hatalmas lény előtt volt látható a bolygónk. Kb. akkora volt, mint nekünk egy kosárlabda, a főhősünk pedig visszatartotta az óriás ujját! Ne értsetek félre, elég jól néz ki, és van hangulata de valahogy mégis tartok kicsit tőle, kb. annyira mint a Max Anarchy-tól. A játék demoja egyébként már tölthető. Az Asura's Wrath február 24-én kerül a boltokba, PS3 és Xbox 360 platformokra. Az új trailer lent megnézhető!

Új alkalmazottakat keres a Visceral Games Extra rövid hír!

Olyan új fejlesztőket keres a Visceral Games, akiknek már van tapasztalata online/multiplayerrel kapcsolatos munkában. Egy teljesen új sorozatról pletykálnak, de állítóalg a csapat, már javában készíti a Dante's Inferno második részét és a Dead Space 3-at is.