Kingdoms of Amalur: Reckoning - új képek

Friss képek érkeztek a Kingdoms of Amalur: Reckoning című fantasy akció-RPG játékból:


Utolsó traileren a NeverDead


A Konami a mai nap folyamán hivatalosan kiadta a NeverDead című véresen humoros hangvételű akciójátéknak az utolsó launch bemutatóját. A gameplay jelenetekkel megfűszerezett videót alább nézhetitek meg HD-ben. A játék egyébként február elején debütál konzolokra. Enjoy!

Binary Domain videócsokor

Nem rémlik, hogy itt a Hungameren eddig tüzetesebben foglalkoztunk volna a Binary Domain című játékkal, ezért úgy gondoltam, hogy egy nagyobb videócsokorral leplek meg benneteket. A Binary Domain egy akció játék lesz, melynek alapja a fedezékharc hasonlóan a Gears of War sorozathoz, vagy a Vanquish-hez. Csapattagok közül választhatunk, figyelnünk kell arra, hogy mennyire bíznak meg bennünk, beszégetnünk kell kicsit velük, és attól függ a hatékonyságuk a harcban. A történet pedig mindenféle mamutcégek körül forog, akik robotokat és cyborgokat hoznak létre, és valahogy elszabadulnak. Nem túl eredeti de játéknak eddig fantasztikusnak tűnik. Elég sok film megidéződik a videók alapján, van itt Terminator, Szárnyas fejvadász, Én, a robot, néha még a hongkongi rendező John Woo munkássága is visszaköszön, annyi törmelék szál szét egy-egy lövésnél. Bizonytalanságra csak az ad okot, hogy a játékot a Sega nem csak kiadóként, hanem fejlesztőként is jegyzi, és mostanában egy értelmes játék sem került ki tőlük. Bár a Captain America viszonylag fogyasztható volt, de közepesnél többet az sem ért. Lent a videók, fogasszátok egészséggel!The Darkness 2 új trailer

Új előzetest nézhetünk meg a zseniális: The Darkness folytatásából. Sajnos nem ingame jelenetekkel bombáznak minket, csupán egy renderelt animáció, de így is mesteri. Remek a hangulata. Szerintem a The Darkness, a valaha készített egyik legjobb FPS játék volt, mert mást kínálni, amit ebben a teljesen szürke és betyepesedett zsánerbenen szokás. Én teljesen biztos vagyok benne, hogy a második rész, az új fejlesztőcsapattal megint felrázza, az FPS-k mára megint teljesen unalomba fulladt világát. Ráadásul ez a rész már PC-re is megjelenik, PS3 és Xbox 360 mellett, február 10-én. Videó lent.


Egy kis plussz:
Sokan talán nem is tudják, hogy a The Darkness is képregényként kezdte pályafutását. Jómagam pár számot olvastam, de valahogy nem fogott meg. Jackie karaktere a játékban sokkal szimpatikusabb, a képregényben többször kifejezetten ellenszenves. Illetve a történeteket sem éreztem igazán erősnek. Aki esetleg tenne egy próbát az itt körbenézhet.